Prima pagină:

PDF
Descarcă »

Contact:

Adresa:
Str. Câmpia Islaz nr. 97A, Craiova
Telefon/Fax:
0251/413.100
0251/410.565
E-mail:
[email protected]

« Alte articole din categoria Actualitate

Festival Apicol, în premieră la Târgu Jiu

Actualitate - Eugen MARUTA
(citeste alte articole de acelasi autor »)

325 vizualizari
Luni, 17 Martie 2014 - 21:46
Versiunea pentru tiparire
Marimea textului:

La Târgu Jiu va fi organizat Festivalul Apicol, care va îmbina tradiţia apiculturii cu folclorul şi muzica uşoară. Prima ediție a Festivalului Apicol de la Târgu Jiu va reuni în perioada 22-23 martie peste 80 de apicultori din toată țara, care își vor expune produsele. Evenimentul va avea loc în Piața Prefecturii din Târgu Jiu. Vor avea loc expoziții cu vânzare de utilaje și echipamente apicole, stupi, rame și faguri artificiali, produse apicole și apiterapeutice, produse tradiționale și ecologice. Vor mai avea loc sesiuni de comunicări, spectacole de muzică. Decizia de a organiza acest târg…

 

Articolele mai vechi de 30 de zile pot fi accesate de abonatii premium. Abonaţi-vă acum cu numai 2 euro / lună la ediţia online a Gazetei de Sud. Ca abonat premium, aveţi acces total la articole, anunţuri şi arhiva GDS. Mulţumim! Click aici pentru abonare »

 

 

Comentarii

Gazeta de Sud nu este responsabilă juridic pentru conținutul comentariilor. Mesajele care conțin amenințări și cele vulgare, xenofobe sau rasiste nu sunt permise.


  Sumarul ediţiei:

  Societate

  Economie

  Util si placut

  Administratie

  Life & Style

  International

  National

  Politica

  Invatamant

  Cultura si Istorie

  Comunitate

  Informatii utile