19 C
Craiova
miercuri, 8 mai, 2024
Știri de ultima orăActualitateMetodă antifurt inedită

Metodă antifurt inedită

Un mehedinţean care se teme să nu fie călcaţi de hoţii de maşini a găsit o metodă inedită de a-şi asigura automobilul: el a instalat un câine în remorca maşinii şi i-a facut chiar şi o cuşcă. Astfel, patrupedul veghează zi şi noapte ca nu cumva cineva să se apropie.
Animalul este plimbat cu tot cu cuşcă oriunde se duce stăpânul său, iar atunci când stăpânul este plecat, el are grijă ca răufăcătorii să stea la distanţă. Metoda ingenioasă de pază i-a suprins pe trecători, care iniţial au compătimit câinele.
„Cine ştie de ce o sta săracul câine aici în remorcă! E bine totuşi că i-a făcut şi cuşcă, poate că se teme de cineva şi vrea să se simtă în siguranţă. Oricum e ciudat, nu am mai văzut aşa ceva“, a spus o trecătoare.
Proprietarul maşinii este mulţumit de sistemul său antifurt, cu toate că animalul este destul de speriat. Omul spune că până acum nimeni nu a îndrăznit să se apropie de maşina lui.
„Vreau să mă simt în siguranţă, să nu se apropie cineva de maşina mea, şi m-am gândit că dacă leg câinele în remorca maşinii o să îi sperii pe hoţi. I-am făcut şi o cuşcă, şi aşa îl iau cu mine peste tot“, a spus proprietarul maşinii.
Cât de bună a fost ideea mehedinţeanului se va demonstra în timp.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS