Prima pagină:

PDF
Descarcă »

Contact:

Adresa:
Str. Câmpia Islaz nr. 97A, Craiova
Telefon/Fax:
0251/413.100
0251/410.565
E-mail:
[email protected]

« Alte articole din categoria Actualitate

Dolj: Mănăstirea Cârcea îşi va sărbători hramul

Actualitate

Mănăstirea Cârcea îşi va sărbători hramul0 vizualizari
Luni, 14 Ianuarie 2013 - 09:50
Versiunea pentru tiparire
Marimea textului:

Mănăstirea Cârcea din judeţul Dolj îşi va sărbători hramul joi, 17 ianuarie, de sărbătoarea Sfântului Cuvios Antonie cel Mare. Cu acest prilej, slujba Sfintei Liturghii va fi săvârşită de Înalt Preasfinţitul Părinte Irineu, Arhiepiscopul Craiovei şi Mitropolitul Olteniei, alături de un sobor de preoţi şi diaconi. Mănăstirea Cârcea mai poartă două hramuri: “Intrarea în Biserică a Maicii Domnului” şi “Sfânta Treime”. Construirea actualei Mănăstiri Cârcea a fost începută acum 40 de ani. După anul 1989, Înalt Preasfinţitul Nestor Vornicescu a dat binecuvântarea pentru înfiinţarea mănăstirii, care a fost sfinţită în anul 1992. Până în prezent au…

 

Articolele mai vechi de 30 de zile pot fi accesate de abonatii premium. Abonaţi-vă acum cu numai 2 euro / lună la ediţia online a Gazetei de Sud. Ca abonat premium, aveţi acces total la articole, anunţuri şi arhiva GDS. Mulţumim! Click aici pentru abonare »

 

 

Comentarii

Gazeta de Sud nu este responsabilă juridic pentru conținutul comentariilor. Mesajele care conțin amenințări și cele vulgare, xenofobe sau rasiste nu sunt permise.


  Sumarul ediţiei:

  Subiectul Zilei

  Actualitate

  Eveniment

  Sport

  Societate

  Economie

  Util si placut

  Administratie

  Life & Style

  Politica

  Opinii

  Cultura si Istorie

  Interviu