9.5 C
Craiova
sâmbătă, 27 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateOlt: Cercetat pentru că şi-a omorât concubina în bătaie

Olt: Cercetat pentru că şi-a omorât concubina în bătaie

Poliţiştii sub coordonarea unui procuror cercetează, în stare de reţinere, un bărbat, în vârstă de 62 ani, din municipiul Slatina, suspect că şi-a ucis concubina.

Ieri, în urma efectuării necropsiei persoanei decedate la Spitalul nr. 1 Craiova, G. Veronica, de 68 de ani, din municipiul Slatina, s-a stabilit că moartea acesteia a fost violentă.
Persoana în cauză, la data de 04.09.2012, în jurul orelor 2100, a fost adusă la secţia U.P.U. Majore a Spitalului Judeţean de Urgenţă Slatina, în stare de inconştienţă, fiind însoţită de concubinul său, I. Ion, de 62 ani, din municipiul Slatina, care a declarat verbal că a găsit-o căzută în locuinţă.
În urma efectuării unor investigaţii medicale amănunţite, victima a fost transferată la Spitalul nr.1 Craiova, din municipiul Craiova, judeţul Dolj, unde, la data de 15 septembrie, a decedat.
Din cercetările efectuate, s-a stabilit că aceasta, la data de 4 septembrie, în locuinţă, a fost agresată de concubinul sau, I. Ion, care, pe fondul consumului de alcool i-a aplicat mai multe lovituri cu pumnii şi coada unui ciocan.
Cauza a fost preluată de către Parchetul de pe lângă Tribunalul Olt, în vederea definitivării cercetărilor sub aspectul săvârşirii infracţiunii de „omor”.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS