14.7 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitatePoştaşii din Mehedinţi au protestat în faţa prefecturii

Poştaşii din Mehedinţi au protestat în faţa prefecturii

Aproape 100 de poştaşi din judeţul Mehedinţi au protestat ieri-dimineaţă în faţa prefecturii. Angajaţii Poştei Române şi-au manifestat nemulţumirea faţă de intenţia conducerii Poştei de a privatiza instituția. În plus, poştaşii spun că nu sunt de acord cu restructurarea, fiind totodată nemulţumiţi şi de condiţiile de muncă, şi de salariile prea mici. Protestul poştaşilor a început la ora 8.00, în faţa Prefecturii Mehedinţi, şi a ţinut până la ora 11.00, fiind vorba despre un miting autorizat.
„Nu suntem de acord cu privatizarea Poştei. Noi suntem printre puţinii care am rămas de stat. De ce să ne privatizăm, ca să vină cineva care să ne dea afară pe toţi şi să aducă pe cine vor ei? Eu lucrez de 27 de ani ca poştaş şi niciodată nu am dezamăgit pe nimeni. Acum ei de ce vor să ne dezamăgească pe noi?“, a spus un poştaş.
Liderii poştaşilor au stat de vorbă cu reprezentanţii prefecturii, care i-au asigurat că vor face totul să îi ajute.
„Am mers la domnul prefect, dar nu am reuşit să îl găsesc. Am stat însă de vorbă cu domnul subprefect, care mi-a garantat că ne va ajuta şi că va interveni la organele abilitate pentru ca Poşta din Mehedinţi să nu fie privatizată. Vreau să le reamintesc celor din conducere că, atunci când am avut profit, toată lumea a fost mulţumită şi niciodată nu s-a pus problema privatizării şi restructurării locurilor de muncă“, a declarat liderul de sindicat al poştaşilor.
Poştaşii sunt decişi să protesteze în fiecare zi, iar dacă nu vor ajunge la o înţelegere cu mai-marii Poştei Române, angajaţii spun că vor refuza să se mai întoarcă la locul de muncă.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS