11.4 C
Craiova
sâmbătă, 27 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateSummer Tuning Fest la Centrul Expoziţional

Summer Tuning Fest la Centrul Expoziţional

Pasionaţii de tuning auto sunt aşteptaţi în zilele de 14 şi 15 iulie, la Centrul Expozițional Transfrontalier Craiova al Camerei de Comerţ şi Industrie a judeţului Dolj, unde se organizează evenimentul Summer Tuning Fest.
Organizatorii au anunţat că, în cadrul concursului, se vor premia categoriile Best Car of the Show, Best 3 Exterior, Best 3 Interior, Best 3 Engine, Best 3 Rims, Best 3 Rally Car şi Best Autohton.
În plus, în cadrul aceluiaşi eveniment se va desfăşura şi etapa a V-a a Campionatului Naţional de Car-Audio, categoriile SPL (se măsoară presiunea produsă de difuzoare în interiorul maşinii) şi SQ (se măsoară calitatea sunetului).
În cele două zile ale Summer Tuning Fest nu vor lipsi tombolele pentru vizitatori, aceştia având ocazia să câştige premii ce constau de la reglări de direcţie, echilibrare anvelope, încărcări cu freon, cupoane pentru pista de karting şi până la cupoane pentru folieri sau colantări ori schimburi de ulei. Organizatorii evenimentului şi-au „rezervat“ dreptul de a acorda un premiu în bani.
Organizatorii Summer Tuning Fest îi roagă pe vizitatorii care vor să participe la tombole să nu arunce biletele, pentru că extragerea se va desfășura pe www.random.org, iar ridicarea premiilor se va face numai cu prezentarea biletului. Un bilet costă zece lei, iar al 100-lea vizitator are intrarea gratuită.
Printre premierele naţionale anunţate deja de organizatorii evenimentului se numără prima maşină bi-moto (un Daewoo Cielo cu două motoare de 150 CP), dar şi noul model de Toyota GT86, care încă n-a fost lansat oficial în România. Ultimul eveniment de acest fel a fost organizat în municipiul Craiova în urmă cu patru ani.
Aldezir Marin

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS