11.4 C
Craiova
sâmbătă, 27 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateSă te prezint prietenilor!

Să te prezint prietenilor!

Întâlnirea dintre noul dumneavoastră iubit şi cercul de prieteni apropiaţi este un moment delicat, dar peste care se poate trece fără probleme

Un moment extrem de important într-o relaţie nouă este acela în care iubitul dumneavoastră ajunge faţă în faţă cu apropiaţii, piatra de încercare pentru el fiind întâlnirea cu prietenele dumneavoastră, care pot fi mai pretenţioase decât cel mai aspru critic. Înainte de a vă arunca noul partener în „ghearele“ prietenelor, ar fi bine să îl pregătiţi sufleteşte, pentru ca momentul să nu îl facă să se simtă prost, ci, dimpotrivă, să se simtă cât mai confortabil posibil.
Înainte de a face planuri pentru întâlnirea dintre noul iubit şi prietenele dumneavoastră, asiguraţi-vă că relaţia din care faceţi parte este suficient de solidă pentru a rezista unui eventual şoc. Prezentarea noii achiziţii în materie de amor este un pas vital, prin urmare, nu faceţi acest pas decât dacă relaţia durează de suficient timp încât să fie considerată stabilă şi dacă sunteţi convinsă că această idilă are şanse de reuşită pe viitor. Dacă ştiţi sigură că actualul iubit nu este decât un trecător prin viaţa dumneavoastră, atunci nici măcar nu merită efortul să planificaţi o întâlnire între el şi prietenii dumneavoastră.
În plus, este la fel de important să îi cereţi şi lui părerea în legătură cu un astfel de eveniment. Daţi-i ocazia să proceseze bine ideea şi să hotărască dacă este pregătit pentru „confruntarea“ cu prietenii dumneavoastră. Este foarte posibil să îi fi mărturisit deja că prietenele ştiu aproape totul despre relaţia voastră şi că ţin foarte mult la prietena lor, deci pot fi posesive. Tocmai din acest motiv este posibil ca el să nu fie încă pregătit sufleteşte pentru a sta faţă în faţă cu ele, cele care cu siguranţă îi vor urmări cu cea mai mare atenţie şi îi vor diseca orice mişcare făcută. Dacă vă mărturiseşte că nu este pregătit pentru acest moment, acordaţi-i timpul de care are nevoie pentru a face o bună impresie.

Fiţi un bun maestru
de ceremonii

După ce aţi obţinut acordul partenerului pentru confruntare, nu pregătiţi un eveniment care l-ar putea copleşi, făcându-l să se simtă prost. Întrucât întâlnirea cu „fetele“ este o adevărată provocare pentru iubitul dumneavoastră, administraţi-i „tratamentul“ într-un mod mai delicat. Astfel, în loc să organizaţi o petrecere la care să invitaţi toţi cunoscuţii, alegeţi să vă întâlniţi într-o seară doar cu cele mai bune prietene ale dumneavoastră. Pentru a-i crea şi lui un oarecare confort, invitaţi la întâlnire şi iubiţii prietenelor, pentru că partenerul dumneavoastră va aprecia cu siguranţă şi o altă prezenţă masculină. După ce veţi trece împreună acest hop, veţi putea începe să vă gândiţi şi la întâlnirea cu restul găştii.
Gândiţi în perspectivă şi aveţi în vedere că părţile care se confruntă vor purta diverse conversaţii, de aceea documentaţi ambele tabere. Oferiţi fiecăreia suficiente informaţii despre cealaltă, pentru ca discuţiile să se poată lega şi desfăşura fără probleme. Totuşi, nu este nevoie să daţi detalii prea personale sau „picante“ – limitaţi-vă la chestiuni de bază, ca de exemplu locul de muncă, hobby-uri, domenii de interes şi aşa mai departe. Întrucât dumneavoastră veţi fi puntea de legătură între cele două tabere, vă va reveni rolul de a susţine flacăra conversaţiei, în cazul în care apar lacune sau timpi morţi în discuţie.

Interesaţi-vă de părerea lui de după întâlnire

După ce întrevederea dintre iubitul şi prietenii dumneavoastră s-a încheiat, întrebaţi-vă partenerul cum s-a simţit şi ce impresie şi-a făcut. Este important să aflaţi dacă a avut o seară agreabilă sau dacă, dimpotrivă, s-a simţit timorat sau jenat în vreun fel – cu toate că vă puteţi crea singură o părere în acest sens, judecând după felul în care a decurs întâlnirea. Ascultaţi tot ce are de spus şi, în funcţie de reacţia lui, gândiţi-vă dacă veţi programa curând o nouă întâlnire de acest gen sau dacă veţi mai lăsa să treacă timp până la următoarea „confruntare“.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

5 COMENTARII