16.7 C
Craiova
miercuri, 8 mai, 2024
Știri de ultima orăActualitateParcuri de 2.200.000 de lei în Balş

Parcuri de 2.200.000 de lei în Balş

Balşul va avea parcuri cu fântâni arteziene şi mobilier pe care până acum şi l-au permis doar oraşele dispuse să cheltuiască enorm, suma disponibilă fiind de 2.200.000 de lei pentru două
parcuri şi trei spaţii verzi

Administraţia Balşului a primit în acest an 2.200.000 de lei pentru reamenajarea a două parcuri şi alte spaţii verzi din oraş, ultima sumă fiind de 1.800.000 de lei, aprobată chiar luna trecută, spre uimirea colegilor primarului Mădălin Teodosescu.
Parcul de pe malul Olteţului este aproape finalizat, pentru acesta fiind cheltuiţi 400.000 de lei pentru fântâni arteziene, spaţii de joacă, mobilier urban (bănci, pergole, coşuri pentru gunoi etc.), în timp ce pentru parcul din zona Balta Gării, pentru care se vor primi din fondul de mediu 1.800.000 de lei, s-a lansat licitaţia. De aceşti bani, mulţi chiar şi pentru un oraş, se vor amenaja fântâni arteziene, spaţii de joacă, două terenuri de sport, două pontoane, un podeţ peste baltă etc. În acelaşi proiect vor fi reabilitate alte câteva zone: zona blocurilor-turn, zona blocului H5 şi zona din spatele ştrandului. Totul ar trebui să fie gata până în iarnă, a spus primarul Mădălin Teodosescu.
Primarul nu este deloc mirat de faptul că i-a fost aprobat proiectul, considerându-l foarte bine documentat şi excluzând speculaţiile că banii ar fi fost alocaţi în urma promisiunii sale că la alegerile viitoare va candida pe listele Uniunii Naţionale pentru Progresul României (UNPR), aşa cum s-a întâmplat şi în cazul altor localităţi cu primari aparţinând partidelor politice din opoziţie, dar care ar fi promis că îşi vor schimba culoarea politică în perioada electorală. Balşul va avea parcuri cu fântâni arteziene şi mobilier pe care până acum şi l-au permis doar oraşele dispuse să cheltuiască enorm, suma disponibilă fiind 2.200.000 de lei pentru două parcuri şi trei spaţii verzi.
• Alina Mitran

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

1 COMENTARIU