19 C
Craiova
miercuri, 8 mai, 2024
Știri de ultima orăActualitateDonaţi pentru clinica de copii!

Donaţi pentru clinica de copii!

După ce a modernizat în 2010 saloanele pentru copiii bolnavi de cancer, Asociaţia „OncoHope“ Craiova doreşte să reamenajeze anul acesta şi celelalte saloane din Clinica de Pediatrie II a Spitalului de Urgenţă Craiova. „Proiectul «Împreună, pentru sănătatea copiilor noştri!» are ca scop modernizarea infrastructurii şi achiziţionarea unui ecograf în vederea oferirii de servicii medicale la standarde evoluate şi creşterii calităţii actului medical pentru copiii din Oltenia. Copiii, cei mai vulnerabili dintre noi, au nevoie de o atenţie sporită, de condiţii decente de igienă şi tratament. Dincolo de judecăţi şi acuzaţii, pretexte şi motivaţii, noi dorim să oferim sprijin amenajării acestui spaţiu, în care oricând cineva drag nouă poate ajunge. Mobilerul este vechi de 40 de ani, iar o igienizare a infrastructurii nu a mai fost făcută de zece ani. Pereţii sunt mucegăiţi, mobilierul – degradat, toaletele insalubre, aparatura medicală – foarte veche“, a declarat Marga Cutarov, reprezentantul Asociaţiei „OncoHope“ Craiova. De acest proiect vor beneficia anual aproximativ 3.500 de copii, dintre care 100 bolnavi de cancer.
OncoHope Craiova se recomandă ca o asociatie nonprofit, destinată acţiunilor caritabile şi medicale, sprijinirii bolnavului de cancer şi familiei sale, susţinerii construirii unui centru modern de oncologie în Craiova. Asociaţia este formată din supravieţuitori şi rude ale acestora, cadre medicale şi oameni care vor să ajute.

Donaţii

Donaţiile pentru modernizarea Clinicii de Pediatrie II a Spitalului de Urgenţă Craiova se pot face la Banca Comercială, Sucursala Judeţeană Craiova, în cont lei: RO140134112492920001RNCB. Relaţii, la tel: 0745-582.181.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

1 COMENTARIU