14.7 C
Craiova
sâmbătă, 27 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateCentura de Sud, în linie dreaptă

Centura de Sud, în linie dreaptă

Compania Naţională de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale din România a transmis spre publicare în Sistemul Electronic de Achiziţii Publice (SEAP) anunţul de participare la licitaţia pentru contractul de execuţie lucrări la Variantele Ocolitoare Craiova-Sud şi Mihăileşti, a anunţat ieri compania.
Proiectul „Varianta de Ocolire a municipiului Craiova-Sud“ are ca scop realizarea unei variante de ocolire în partea de sud-est a municipiului Craiova, cu o lungime de 6,28 km (1 x bandă/sens) care va face legătura între DN 6 (Bucureşti – Craiova – Timişoara – Cenad) şi DN 65 (Piteşti – Slatina – Craiova), iar construcţia acestui obiectiv va asigura infrastructura de bază necesară cererii de transport în creştere şi un grad sporit de siguranţă a traficului.
Lucrările vor dura 18 luni, la care se adaugă 24 de luni perioada de garanţie, iar valoarea estimată a contractului se ridică la 47.261.211 lei, fără TVA. Proiectul este finanţat de Fondul European de Dezvoltare Regională (FEDR) – 69,25% şi de Guvernul României – 30,75%.
• NewsIn

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

1 COMENTARIU