18.1 C
Craiova
miercuri, 8 mai, 2024
Știri de ultima orăActualitateŞcoala de televiziune

Şcoala de televiziune

Vrei să lucrezi în televiziune, dar încă nu ştii cum să pătrunzi în lumea tumultuoasă a ştirilor şi reportajelor? Trustul Intact lansează Intact Media Academy, prima şcoală de radio şi televiziune ce oferă cursanţilor săi posibilitatea de a se pregăti în specializări precum: reporter, prezentator TV, editor imagine şi cameraman-fotoreporter.
Cursurile, coordonate de Alessandra Stoicescu, se adresează tuturor celor care au remarcat deja că au calităţile unui om de televiziune. „Pentru că dorim să punem un mare accent pe pregătirea practică a studenţilor noştri, am gândit şi construit şcoala pe structura unei televiziuni. Astfel, sediul este dotat cu redacţii, camere de filmat fixe şi mobile, grupuri de montaj, studiouri cu grile de lumini şi nu numai. Pe lângă cursurile susţinute de cei mai buni profesionişti în domeniu, studenţii noştri vor avea şansa să facă practică în studiourile şi platourile televiziunilor Intact Media Group“, a declarat Alessandra Stoicescu.
Nu numai că tinerii vor avea posibilitatea să intre în legătură directă cu lumea televiziunii, ci aceştia vor putea să îi întâlnească periodic pe Mircea Badea, Daniel Buzdugan, Mihai Morar, Andreea Berecleanu, Răzvan şi Dani.
Cei care sunt interesaţi trebuie să ştie că înscrierile se fac on line, până pe data de 14 martie, pe site-ul www.intactmediaacademy.ro. Cursurile vor debuta pe 21 martie şi vor avea o durată de trei luni, taxa aferentă unui modul fiind de 1.500 de euro.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS