9.5 C
Craiova
sâmbătă, 27 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateMâine se opreşte apa

Mâine se opreşte apa

Compania de Apă „Oltenia“ va sista furnizarea apei începând de mâine, ora 8.00, până joi, 19 august, ora 8.00, în unele zone ale municipiului Craiova. Mâine, între orele 8.00 – 24.00, se vor înlocui câteva vane defecte, se vor monta vane de sectorizare şi se vor decupla conducte de la reţeaua existentă; începând de joi, 19 august, de la ora 00.00 şi până la ora 8.00, se va readuce la parametrii iniţiali reţeaua de distribuţie a apei în zonele în care s-au efectuat lucrările.
Se va întrerupe alimentarea cu apă în următoarele cartiere: Corniţoiu; George Enescu; Brazda lui Novac; Rovine; zona centrală a municipiului Craiova, inclusiv străzile Carol I şi Unirii; Calea Bucureşti; 1 Mai – de la Ciupercă până în strada Tabaci; Siloz; Valea Roşie; Sărari; strada Alunului şi aleile adiacente, strada Depoului, inclusiv zona Triaj CF; blocurile CFR de pe aleea I Bariera Vâlcii.
Pe durata execuţiei manevrelor de încărcare a reţelei publice de distribuţie a apei, respectiv pe 19 august, între orele 00.00 – 8.00, se va întrerupe alimentarea cu apă inclusiv în cartierele Bariera Vâlcii şi Gherceşti.
Nu se va întrerupe furnizarea apei în următoarele zone: Platforma Industrială de Vest; Calea Severinului; cartierele: Izvorul Rece, Brestei, Craioviţa Nouă, Faţa Luncii, Mofleni, Catargiu, Popoveni, 1 Mai, Romaneşti, Veterani, Făcăi, Lăpuş, Lăpuş Argeş, Bordei, Bariera Vâlcii, Gherceşti, Plaiul Vulcăneşti, Şimnicul de Sus, str. Drumul Apelor şi aleile adiacente, Platforma industrială de Est, bulevardul Ştirbei Vodă, bulevardul 1 Mai, de la intersecţia cu strada Tabaci până la intersecţia cu strada Unirii.
Din cauza manevrelor de golire şi umplere a reţelei publice de distribuţie a apei, ocazional, se pot produce modificări ale calităţii acesteia din punct de vedere al turbidităţii şi culorii. La apariţia acestor fenomene se va evita consumul de apă, până la limpezirea acesteia.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

22 COMENTARII