20.6 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateCompania de Apă ciuruieşte Craiova

Compania de Apă ciuruieşte Craiova

Ploaie de pichamere ale Companiei de Apă „Oltenia“ SA pe străzile Craiovei, folosite însă nu la refacerea arterelor, ci la distrugerea celor recent asfaltate.

Bulevardul 1 Mai, reparat anul trecut cu mare tam-tam, a fost tranşat ieri pe mijloc, la intersecţia cu strada Dealul Spirei, evident, de către angajaţii Companiei de Apă „Oltenia“ SA (CAO). Obiectivul intervenţiei echipei CAO este unul demenţial: cuplarea sistemelor de udare a spaţiilor verzi la conducta de alimentare cu apă! „Pentru lucrarea de pe bulevardul 1 Mai s-a autorizat spargerea asfaltului pentru a fi racordate la reţeaua publică instalaţiile pentru udat. Administratorul reţelelor nu ne-a comunicat de ce nu au fost executate aceste lucrări anul trecut, înainte de finalizarea asfaltării pe bulevard“, a informat purtătoarea de cuvânt a Primăriei Craiova, Carmen Licu. „Noi am anunţat compania înainte de reabilitarea bulevardului că reţeaua de apă pentru udat nu are continuitate în acea zonă şi că trebuie făcute racordurile, însă fără rezultat“, a spus directorul Regiei Autonome de Administrare a Domeniului Public, Ion Petre. Directorul tehnic al CAO, Gheorghe Popescu, nu a răspuns la telefon. Menţionăm că administratorul reţelelor de apă şi de canalizare ale Craiovei nu mai are director general, Liviu Mihai Ioniţă renunţând la această funcţie săptămâna trecută.

Două în Craioviţa Nouă

Unde mai pui că oamenii CAO au fost chemaţi de urgenţă la altă lucrare, lăsând pichamărul în mijlocul drumului. S-au întors însă după câteva zeci de minute şi s-au pus pe desfiinţat asfalt. Posibil, dar nu sigur, fiindcă nu au fost urmăriţi, ei au pus umărul la celelalte două spargeri, dintre care una anunţată, din Craioviţa Nouă. Bulevardul Olteniei a fost ţinta uneia dintre intervenţiile la conductele de alimentare cu apă potabilă, o a doua lucrare fiind programată lângă blocul 136B. În acest caz trebuia întreruptă şi furnizarea apei potabile timp de cinci ore în cartier, după cum a comunicat miercuri Compania de Apă „Oltenia“ SA.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

9 COMENTARII