17.8 C
Craiova
duminică, 26 mai, 2024
Știri de ultima orăActualitatePregătiri de Crăciun

Pregătiri de Crăciun

Primăria Slatina, prin intermediul Serviciului de Iluminat Public, a început, de câteva zile, pregătirile pentru sărbătorile de iarnă. Deşi primul gând al slătinenilor care i-au surprins pe lucrători îmbrăcând de zor pomii cu perdele luminoase a fost că zelul acestora trebuie să aibă legătură cu campania în care s-au angajat şefii lor, oficialii Primăriei Slatina s-au grăbit să dezmintă.
„Am început pregătirile pentru că nu ne dorim să repetăm experienţa de anul trecut, când ştiţi prea bine ce s-a întâmplat. Pe 7 decembrie nu s-au aprins luminile decât până la poştă, iar acest incident a făcut chiar ca directorul Serviciului de iluminat să-şi dea demisia. Vrem ca anul acesta, când vom deschide oficial Orăşelul Copiilor, în decembrie, totul să fie în regulă“, a declarat managerul public al Slatinei, Minel Prina.
Dacă în ultimii ani surprizele privind instalaţiile luminoase s-au ţinut lanţ, în acest an investiţiile s-au temperat. „Vom avea ceva instalaţii noi în centru, dar, în mare, luminile vor fi la fel ca anul trecut“, a mai spus Prina.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS