17.5 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateCraiova: Caiac a murit într-o confruntare armată

Craiova: Caiac a murit într-o confruntare armată

Mihai Pârvu, zis Caiac, un cunoscut interlop craiovean, şi-a pierdut viaţa în această dimineaţă după ce a fost împuşcat în cap şi în abdomen , chiar în faţa locuinţei sale din centrul municipiului. Agresorul, Cătălin Mavrichie, a ajuns în stare gravă la spital fiind tăiat cu o sabie la cap şi la mână. Scandalul a izbucnit în urma unui joc de pocher. Cei doi au jucat cărţi, iar Mavrichie se pare că a pierdut 50.000 de euro. Supărat, a plecat spre casă şi s-a întors cu nişte prieteni pentru a-i cere lui Caiac banii înapoi, spunând că acesta a măsluit cărţile. Caiac a vrut să îl dea afară pe partenerul său de cărţi. Cel doi s-au luat la bătaie, dar imediat scandalul s-a mutat pe stradă. În urma încăierării, ambii au fost răniţi.

Caiac a murit la scurt timp, la spital, iar Mavrichie a fost internat sub pază. Cătălin Mavrichie a fost operat azi-dimineaţă, iar conform reprezentanţilor Spitalului de Urgenţă Craiova, starea sa de sănătate este bună. Pacientul prezenta la internare o plagă tăiată de 12 centimetri în regiunea mandibulei, în partea dreaptă, o plagă tăiată în regiunea frontală şi o plagă tăiată la mână stângă.

 Poliţia a demarat cercetările, stabilind într-o primă fază că n-a fost folosit pistolul cu bile de cauciuc pentru care Mavrichie deţinea permis port-armă, ci un revolver calibrul 38, din care fuseseră trase patru gloanţe, armă găsită într-un boschet, la mică distanţă de locul conflictului.

Amănunte în Gazeta de Sud!

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

470 COMENTARII