20.6 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024

Scurte ştiri

Pantaloni de 85.000 de euro

Cei mai scumpi pantaloni din lume costă 85.000 de euro şi au fost fabricaţi în Austria. După cum informează Krone.at, o cunoscută companie austriacă a creat tradiţionalii Lederhosen (pantaloni tipici pentru zona Bavariei şi a Tirolului) din piele de cerb roşu sălbatic, ornamentaţi cu 166 de diamante bătute în aur. Pantalonii, realizaţi potrivit modelului clasic, au fost achiziţionaţi de un om de afaceri german, care locuieşte în Dubai.

La Universitate de la nouă ani

Un copil de nouă ani a fost admis la Universitatea din Hong Kong cu cele mai mari note. După cum informează Reuters.it, March Boedihardjo, jumătate chinez şi jumătate indonezian, va începe în septembrie studiile la Facultatea de Matematică din cadrul Universităţii Battista din Hong Kong. Universitatea a organizat cursuri cu o durată de cinci ani pentru studenţii foarte tineri. „Pot să mă mai joc cu prietenii mei, cu toate că nu pot să vorbesc cu ei despre matematică“, a spus micul March.

Două zile în căutarea propriului loc de parcare

Un ceh sosit în Italia pentru a-şi petrece concediul şi-a căutat fără succes timp de două zile maşina, pe care o parcase  într-un cartier din Milano. După cum informează Krone.at, bărbatul îşi lăsase maşina într-o parcare de la periferia oraşului Milano, după ce a rămas fără benzină. După ce a umplut o canistră cu benzină, bărbatul a încercat în zadar să se întoarcă la maşina sa. După două zile, cehul s-a adresat poliţiei, care a avut nevoie de alte două zile pentru a repera maşina pierdută.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS