17.5 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateTinereţea face casă bună cu norocul

Tinereţea face casă bună cu norocul

Raluca Denisa Ciobotea (foto), de 21 de ani, din Craiova, este fericita posesoare a unui bilet de două persoane în Grecia, pe Insula de Smarald, şapte nopţi cazare la o vilă de trei stele şi transport gratuit. Raluca este studentă în anul trei la Facultatea de Automatică, Calculatoare şi Electronică şi lucrează, de aproximativ un an şi jumătate, în domeniul asigurărilor şi serviciilor financiare.
Surpriza câştigării premiului a fost cu atât mai mare cu cât, în urmă cu câţiva ani, a mai obţinut un premiu, tot la Gazeta de Sud. „Ţin minte că era vorba de o cină romantică la un restaurant din Craiova. M-am bucurat şi atunci, dar acum surpriza este mult mai mare! Nu am mai ieşit niciodată din ţară, este o experienţă nouă şi mult aşteptată. Eu şi prietenul meu mulţumim Gazetei de Sud şi TID Oltenia pentru acest cadou minunat!“, a declarat fericita câştigătoare.
Tragerea la sorţi a avut loc pe 14 iunie, în cadrul extragerii lunare la Tombola Abonaţilor. Concursul „Câştigă o vacanţă de vis în Grecia“ continuă în lunile iulie şi august şi mai are de oferit două mari premii constând într-o vacanţă pe Insula de Smarald. Detalii despre concurs şi condiţiile de participare puteţi găsi în fiecare zi, în paginile Gazetei de Sud.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS