9.5 C
Craiova
sâmbătă, 27 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateA câstigat calculatorul

A câstigat calculatorul

Marin Zuican este marele câstigator la extragerea din luna noiembrie la TOMBOLA ABONATILOR. In vârsta de 45 de ani si de profesie strungar, câstigatorul este casatorit si este tatal a doua fetite, de 13, respectiv 15 ani.


Vestea câstigarii marelui premiu este cu atât mai buna cu cât familia Zuican nu avea inca un calculator, acesta fiind asteptat cu mult interes de cele doua fete cu ocazia sarbatorilor de iarna. „Iata insa ca Mosul a venit mai devreme datorita Gazetei de Sud. Nu putem decât sa ne bucuram si sa ramânem abonati fideli ai ziarului dumneavoastra“, a declarat fericitul câstigator.


Regulament Tombola Abonatilor


In fiecare luna, abonatii prin sistemul de distributie propriu al GAZETEI de SUD sunt inscrisi automat la Tombola Abonatilor. Cititorii care se aboneaza prin Posta Româna sau Rodipet trebuie sa trimita dovada platii abonamentului pe adresa redactiei. Pentru o transparenta sporita, tragerile la sorti vor avea loc in a doua joi a fiecarei luni, la ora 14.00, la biroul de publicitate situat in Craiova, vizavi de Banca HVB-Tiriac si cinematograful Modern. Oricine poate asista la tragerile la sorti interactive.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

1 COMENTARIU