23.2 C
Craiova
joi, 6 iunie, 2024
Știri de ultima orăActualitateTrident socheaza din nou

Trident socheaza din nou

Nu au mai aparut imbracate cu celebrii pantaloni decupati la spate, dar au impresionat, in mod placut, pentru ca au indraznit sa cânte live la Festivalul „Callatis 2006“ si au dovedit ca au voce. In plus, cele trei gratii de la Trident le mai pregatesc o surpriza fanilor…


 


Si-au facut repede un nume in show-bizz-ul românesc datorita vestimentatiei inedite din concerte. Totusi, aspectul de invidiat al celor trei blonde voluptuoase i-a determinat pe multi sa afirme ca fetele de la Trident nu au voce, ca sunt doar una dintre multele trupe de fete care se imbraca sumar pentru a masca faptul ca nu au voce. In plus, faptul ca adeseori faceau playback nu a facut decât sa confirme aceasta presupunere. Degeaba au spus fetele ca ele pot cânta si live, lumea nu prea le-a dat crezare, asa ca Trident s-a gândit ca este timpul sa faca o demonstratie. La mult mediatizatul „Callatis 2006“, cele trei blonde s-au hotarât sa faca pasul cel mare si sa cânte live. Este adevarat ca ele mai cântasera live, dar niciodata in fata unui public atât de numeros, in plus, spectacolul se transmitea in direct si pe postul national de televiziune, asa ca toti ochii erau atintiti asupra lor. Emotiile au fost cu atât mai mari cu cât Trident debutase in muzica româneasca in urma cu doi ani tot la Festivalul de la Callatis.


„Anul trecut am facut playback, dar am promis ca data viitoare vom cânta live. Atunci nimeni nu ne-a crezut, dar noi am vrut sa ne tinem de cuvânt“, a spus Roxana, olteanca de la Trident.


Si pentru ca surpriza sa fie si mai mare, blondele au renuntat si la pantalonii decupati care le-au consacrat, in favoarea unei tinute mai „cuminti“. Cântaretele au renuntat pâna si la dansul provocator, pentru ca au vrut sa demonstreze ca au voce.


„Toata lumea se astepta sa aparem dezbracate, sa mizam pe aspectul fizic si mai ales sa facem playback. Tocmai de aceea am vrut sa facem invers: am aparut imbracate si am cântat live. Am reusit si de aceasta data sa socam“, a completat Roxana.


Elena scrie versuri


Initial, cele trei soliste se temeau ca se va pune la indoiala faptul ca ele au cântat live, dar reactiile spectatorilor, precum si ale celorlalti artisti au dovedit contrariul. In plus, cele trei gratii au avut surpriza sa primeasca si felicitari pentru prestatia lor live. In ceea ce priveste sonorizarea, fetele au tinut sa precizeze ca nu au avut nimic de obiectat.


La „Callatis 2006“, Trident a cântat doua melodii – „Suflet calator“ si „Mii de culori“, o piesa in prima auditie. „Gino Manzzoti de la DJ Project ne-a compus special pentru Callatis o piesa noua: «Mii de culori». Melodia a placut foarte mult publicului, dar nu va fi promovata decât anul viitor, pentru ca deocamdata avem alte planuri“, a precizat craioveanca.


Noul single care va beneficia de promovare incepând din aceasta toamna este o balada, compusa tot de DJ Manzzoti, numai ca de aceasta data versurile ii apartin Elenei, cea care asigura vocea de la DJ Project. Aceasta este prima data când Elena se afla in postura de compozitor, iar cele trei gratii de la Trident s-au declarat foarte incântate de colaborarea cu DJ Project.


„Pentru toamna pregatim o balada deosebita. Este altceva decât am cântat pâna acum. Va soca multa lume, pentru ca vom aborda alt stil. Noi suntem foarte incântate si consideram ca aceasta melodie ne pune in valoare vocile“, a afirmat Roxana. Melodia care va beneficia de videoclip din toamna se numeste „Hello“.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS