9.5 C
Craiova
sâmbătă, 27 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateZaher Iskandarani si presupusii lui complici vor fi eliberati

Zaher Iskandarani si presupusii lui complici vor fi eliberati

Zaher Iskandarani, Eugen Iovescu, Ghannoum Obayda si Fadi Jamil vor fi eliberati, dupa ce Curtea de Apel Bucuresti a infirmat ieri decizia Tribunalului Bucuresti privind arestarea lor preventiva. Ei au fost arestati, pe 19 mai, sub acuzatia de „initiere si constituire a unui grup infractional organizat, avind drept scop comiterea de infractiuni grave, respectiv contrafacerea si contrabanda de mare anvergura cu tigari“, prevazuta de articolul 7 (alineatul 1) din Legea nr. 39/2003.


Instanta Curtii de Apel a infirmat ieri hotarirea magistratilor de la instanta inferioara si a dispus imediat punerea in libertate a celor patru. Astfel, acestia ar urma sa fie eliberati imediat ce actul continind decizia CAB ajunge la Directia de Cercetari Penale a Politiei Române, unde ei sint incarcerati.


Zaher Iskandarani si-a sustinut ieri nevinovatia in fata instantei CAB, spunind ca, din 2000, nu mai este angajat al fabricii de tigari, unde s-au facut perchezitiile in urma carora a fost retinut si ca, in prezent, fabrica apartine unor investitori straini pe care nu-i cunoaste.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS