9.8 C
Craiova
sâmbătă, 27 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateUnii taximetristi circula fara placute cu numarul autorizatiei

Unii taximetristi circula fara placute cu numarul autorizatiei

Taximetristii craioveni care si-au achizitionat si instalat pe masini tablitele cu numarul autorizatiei de la primarie din dorinta de a-si face meseria legal sint suparati pe colegii lor de breasla care nu s-au deranjat sa faca acest lucru si ies pe traseu.

Cei care sint in regula se simt frustrati pentru ca legea ar trebui sa fie aceeasi pentru toata lumea. Totusi, exista destule masini care fac taxi „pe naspa“, cum zic taximetristii. Zonele favorite unde stationeaza masinile respective sint statiile din Valea Vlaicii, la Spitalul de Urgenta, la Minerva, la Institut si, bineinteles, la gara.

Acesti taximetristi actioneaza mai mult noaptea, pentru ca la adapostul intunericului au mai putine sanse sa fie prinsi. Exista insa si curajosi care nu se sfiesc sa mearga chiar si in timpul zilei, fara teama ca pot fi vazuti de oricine.

Cu toate ca noile reglementari ar fi trebuit sa stopeze si fenomenul taxiurilor-rechin, ele continua sa existe. „Rechinii“ sint usor de gasit tot in zona garii si fac „victime“ in primele ore ale diminetii, in general pina la 10.00-10.30, cind se retrag sa se „odihneasca“ dupa ce au „muncit“ la vreo doi-trei clienti necunoscatori in ale facutului banilor rapid, cit ai zice… taxi.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS