20.6 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateClientii discotecii, trimisi la toaleta scolii

Clientii discotecii, trimisi la toaleta scolii

Mai multe unitati economice din Crasna, Novaci, Polovragi si Baia de Fier au fost verificate la sfirsitul saptaminii trecute de echipe mixte ale Oficiului Judetean pentru Protectia Consumatorului (OJPC) Gorj, Garzii Financiare si Jandarmeriei.

Verificarile au scos la iveala numeroase nereguli, printre care nerespectarea interdictiei de a comercializa tigari si alcool minorilor, in ciuda afiselor din unitatile respective. Inspectorii OJPC au gasit la Independent Pirvu Polovragi carne, mici si smintina care prezentau semne de alterare, iar printre vesela restaurantului s-au gasit excremente de soareci.

Urme de rozatoare au fost descoperite si la SC RDYVOX SRL, in dulapul unde erau depozitate alimentele. La discoteca din Carpanis, inspectorii au gasit conditii igienice total necorespunzatoare. Discoteca nu avea nici grup sanitar, clientii fiind trimisi la toaleta scolii din apropiere. Trei dintre unitatile controlate au fost inchise pentru o perioada de pina la sase luni, iar patronii risca amenzi de pina la 150 de milioane de lei.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS