11.4 C
Craiova
sâmbătă, 27 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateProtest revolutionar la WC-urile publice

Protest revolutionar la WC-urile publice

Citeva zeci de revolutionari au luat cu asalt ieri, in jurul prinzului, WC-urile publice din fata Prefecturii Dolj, in cautarea unui loc umbros, dupa ce asteptasera minute bune in fata institutiei pentru a putea discuta cu cineva. Protestatarii, afiliati la Blocul National al Revolutionarilor, cereau autoritatilor locale sa le transmita doleantele catre guvern. Printre acestea, demiterea ministrului secretar de stat Vasile Cuteanu, care nu ar fi respectat Legea 42/1990, privind facilitatile revolutionarilor, acordate participantilor la Revolutia din 1989. De asemenea, ei cer desemnarea unor reprezentanti ai BNR ’89 in Consiliile de Administratie ale regiilor de fond locativ, de transport, in CA al casei de sanatate si al nou-infiintatei autoritati pentru ordine publica.

Dupa zeci de minute de asteptare, prefectul Cornel Mondea a aparut, le-a dat binete si a intrat in prefectura. Revolutionarii au ramas ca la dentist.

„Am luat cunostinta de revendicarile lor si am transmis mai departe materialul prezentat. Pentru problemele la nivel central, a fost informat secretarul de stat Ion Calin. In ceea ce priveste revendicarile la nivel local, le-am trimis la consiliul judetean si la primarul Vasile Bulucea. Prefectura nu hotaraste in astfel de probleme“, a precizat prefectul Mondea.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS