9.8 C
Craiova
sâmbătă, 27 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateBugetarii se multumesc daca primesc salariile la timp

Bugetarii se multumesc daca primesc salariile la timp

Salariatii gorjeni din sistemul bugetar nu vor beneficia nici in acest an de prime de Craciun. Cei care sint membri de sindicat vor primi, cel mult, cite un cadou pentru copii. Salariatii din sistemul sanitar, inscrisi la SANITAS, au primit in acest an cite un pachet cu dulciuri pentru fiecare copil, in valoare de 150.000 de lei. Tot pentru copiii salariatilor, conducerea Spitalului Tirgu Jiu a organizat o serbare de Craciun, la care toti participantii au primit daruri.

„La noi nu se pune problema de prime. Nu am primit niciodata. Noi sintem multumiti daca ne luam salariul la timp, ca sa avem bani de Sarbatori. Cel de-al 13-lea salariu il vom primi in ianuarie“, a spus Valentin Popa, liderul SANITAS Gorj.

„Daca mai ramin pachete de la colindatori, le dam si salariatilor“

Nici angajatii Primariei Tirgu Jiu sau cei ai societatilor subordonate consiliului local nu vor beneficia de prima de Craciun. Angajatii societatilor TRANSLOC, AQUATERM si cei ai Directiei de Servicii Comunale vor primi pachete pentru copii, conform contractului colectiv de munca.

„La noi nu exista prime. Nici un angajat nu va beneficia de asa ceva. Primarul si viceprimarii nu au dreptul, conform legii, dar nici ceilalti angajati nu vor avea prime de Craciun. De unde sa dam, ca si asa bugetul e mic. Nu stim daca vom reusi sa le dam angajatilor din primarie pachete pentru copii. Ceea am reusit sa stringem din sponsorizari trebuie sa le dam colindatorilor si beneficiarilor de ajutor social. Daca mai ramin pachete de la colindatori, le dam si salariatilor, pentru copii. Norocul nostru este ca majoritatea angajatilor sint tineri necasatoriti“, a spus primarul Florin Circiumaru.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS