20.6 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024

Noutati muzicale

Pink le-a detronat pe componentele formatiei Atomic Kitten de pe prima pozitie a clasamentului britanic al single-urilor. „Just Like a Pill“ ocupa acum locul intii, in timp de „The Tide is High (Get the Feeling)“ se afla pe pozitia secunda. Pe urmatoarele trei locuri, topul prezinta citeva intrari noi:Busted, Eminem si Bon Jovi. De asemenea, in chartul albumelor, proiectul lui Paul Weller, intitulat „Illumination“, a ajuns direct pe prima pozitie, in timp ce pe locul doi se situeaza in continuare albumul „A Rush of Blood to the Head“, lansat de formatia Coldplay.

Madonna se afla in discutii cu producatorii pentru a obtine un rol mic intr-un nou film in care va juca alaturi de actorul Hugh Grant. Pelicula, intitulata „Love, Actually“ si in care au mai fost distribuiti Emma Thompson si Alan Rickman, va constitui debutul regizoral al scenaristului filmului „Four Weddings And A Funeral“, Richard Curtis.

Britney Spears urmeaza sa primeasca o distinctie pentru munca pe care a depus-o in scopuri de binefacere. Artistei ii va fi decernat, pe 4 noiembrie, la Los Angeles, „Children’s Choice Award“ de catre Fundatia Memoriala „Neil Bogart“. Britney a declarat ca este o onoare pentru ea sa-i fie recunoscuta activitatea pe care a depus-o pentru a scoate in evidenta problemele cu care se confrunta copiii si pentru a face ceva pentru bunastarea acestora. Britney Spears urmeaza sa lanseze o versiune DVD a filmului „Crossroads“, care va contine si o introducere semnata de solista. Filmul va ajunge in magazinele de specialitate pe caseta video si DVD, pe 21 octombrie. Pe DVD vor fi incluse, de asemenea, sapte scene care au fost sterse la montaj, un concurs karaoke si videoclipurile pieselor „I’m Not A Girl, Not Yet A Woman“ si „Overprotected“.

Muzica lui Rod Stewart si a componentilor formatiei Fleetwood Mac va fi folosita in doua noi musical-uri. Producatorii intentioneaza, de asemenea, sa foloseasca pentru cele doua show-uri si versurile piesei „We Will Rock You“, lansata de formatia Queen, precum si ale melodiei „Mamma Mia“, a celor de la ABBA. Potrivit presei britanice, Ben Elton va realiza scenariul pentru „Tonight’s The Night“, musical care va folosi muzica solistului Rod Stewart.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS