17.5 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateCe mai fac vedetele autohtone

Ce mai fac vedetele autohtone

Artistilor le place… usturoiul!

Fundatia Masca organizeaza pe 1 septembrie, la Copalau – Botosani, cea de-a doua editie a Festivalului Usturoiului, la care vor participa Irina Loghin, Ion Dolanescu, Stela Popescu, Alexandru Arsinel, Nae Lazarescu si Vasile Muraru. Festivalul va avea doua scene – una pentru copii, alta pentru adulti, pe aceasta din urma evoluind artistii amintiti, dar si Sofia Vicoveanca, Daniela Condurache, Gheorghe Palcu si trupa Teatrului Masca. Cea de-a doua editie a festivalului cuprinde si o proiectie de imagini filmate anul trecut, un foc de artificii, o demonstratie aeronautica, tirguri mestesugaresti, un concurs cu „premii mincabile“, a caror greutate va echivala cu cea a cistigatorilor. Totodata, organizatorii vor instala pe tapsan un cort ce va reface o incapere arhaica din Copalau si unde unii locuitori vor expune fotografii de familie si ii vor omeni pe oaspetii care le trec pragul. Festivalul este organizat de Fundatia Masca, avindu-l ca presedinte pe Mihai Malaimare. Coproducatori sint Ministerul Culturii si Cultelor si Societatea Romana de Televiziune.

Iulia Fratila s-a facut… mulatra!

Desi a petrecut mult timp la Constanta in aceasta vara si a onorat plajele din Mamaia cu consecventa, Iulia Fratila, s-a bronzat in Las Palmas – Spania. Dupa doar o saptamina , sub un soare mai protector si o atmosfera mai occidentala, Iulia a revenit acasa avind culoarea ciocolatei. Cu toate ca a petrecut putin timp cu prietenul ei in acest sezon, ea a fost in Spania fara el, insotita doar de reprezentanta unei agentii de turism – fosta colega. Plaja si hotelul unde au locuit erau, intimplator, invadate de fotomodele si agentii de casting, care organizau zilnic preselectii si shootinguri pentru book-uri si colectii vestimentare. Bineinteles ca a existat si pentru Iulia tentatia de a lucra, mai ales ca a primit propuneri, dar a decis ca este mai placut sa se simta o simpla turista si sa se bronzeze in loc sa munceasca. Acasa, bucuria vacantei i-a fost repede spulberata de doua evenimente rutiere neplacute – ca sa nu le numim chiar accidente, in care si-a tamponat masina. Singurii care i-au readus zimbetul pe buze au fost cei cinci pui de pisoi birmanezi care o asteapta rasfatindu-se si torcind constant, alaturi de Sacha, pisica eroina a Iuliei.

Costi Ionita spune ca vrea sa-si puna pirostriile

Manelistul Costi Ionita se declara un familist convins. „Doresc sa am o familie, o siguranta financiara, sa-i ofer tot ce isi doreste si sa putem vedea impreuna multe locuri frumoase“, marturiseste cintaretul. Femeia care ii poate oferi toate acestea, spune Costi Ionita, trebuie sa intruneasca mai multe calitati: „sa arate bine, sa aiba un suflet bun si un caracter frumos“.

Catrinel a lipsit de la ziua mamei ei si de la nunta lui Huidu

In planul evenimentelor muzicale si actiunilor de promovare prin tara organizate de Prima TV, Catrinel Sandu si Dan Fintescu au fost decretati campioni. Ei nu au mai trecut prin Bucuresti in ultimele doua luni decit pentru a schimba haine si a lasa casetele inregistrate sau pentru a le mai aminti celor dragi ca exista si ei pe undeva pe lumea asta. Prezentatori ai unui festival muzical, Catrinel si Dan au petrecut zilele astea pe drum intre Severin, Oradea si Baia Mare. Daca pina acum episodul cel mai dureros era dorul de partenerii de viata, acum la Catrinel a intervenit si regretul de a fi departe de mama sa la ziua de nastere, cit si la nunta lui Serban Huidu, cu care a lucrat atita timp… Si cum calatorului ii sta bine cu drumul, Catrinel merge mai departe si planuieste sa ii faca o surpriza mamei ei la revenirea acasa, iar circotasului sa ii dedice o caseta cu cele mai bune momente din filmarile si coregrafia realizate impreuna. Cel mai dificil de impacat ramine insa Lucian, care desi a avut concerte destule vara aceasta cu „Gaz pe foc“, este intrecut cu mult in deplasari de prietena lui…

Andreea Balan, in cadere libera

De cind s-au despartit, se pare ca cele doua fete de la Andre nu se mai bucura de acelasi succes pe care il aveau cind erau impreuna. Dupa ce in topurile acestei veri a fost surclasata de fosta ei colega de trupa, cariera muzicala a Andreei Balan pare a fi in cadere libera. Astfel, in prima zi a Festivalului „Callatis“ nu mica a fost uimirea cintaretei cind, inca de la intrarea in zona, a fost intimpinata cu huiduieli si fluieraturi.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS