11.4 C
Craiova
sâmbătă, 27 aprilie, 2024

Cinema si cinemuzica

Elvis Presley – din nou in top

Elvis Presley a ajuns iar pe locul intii in topul single-urilor, rescriind istoria popului la 25 de ani dupa moartea sa. Regele are acum mai multe clasari pe prima pozitie decit oricare alt artist sau oricare alta formatie din istoria de 50 de ani a topurilor. Acest lucru se datoreaza remixului unei piese uitate, intitulata „A Little Less Conversation“, care a devenit astfel cel de-al 18-lea numar unu pe care il reuseste Elvis, fata de cele 17 pe care le-a inregistrat formatia Beatles.

Will Smith cinta cu familia

Noul album al solistului Will Smith va contine si piese in care isi vor face simtita prezenta sotia si fiul acestuia. Proiectul intitulat „Born To Reign“ va fi lansat in Marea Britanie pe 12 august. Albumul va contine, de asemenea, un numar de fragmente din piesele unor artisti precum Gypsy Kings, Kraftwerk, Luther Vandross si Sly And The Family Stone.

Liz Hurley nu a mintit!

Testele genetice au dovedit ca milionarul american Steve Bing este tatal copilului modelului britanic Liz Hurley, a anuntat la Londra, purtatorul ei de cuvint. Frumoasa englezoaica a afirmat de la bun inceput ca fostul ei iubit, un producator de filme californian de 35 de ani, este tatal micutului Damian, nascut la 4 aprilie. Steve Bing a pus imediat sub semnul intrebarii paternitatea sa si a cerut testarea genetica. „Testele realizate recent au aratat ca Steve Bing este tatal lui Damian Charles Hurley“, a precizat purtatorul de cuvint al modelului britanic. Steve Bing, mostenitorul unei averi estimate la 400 de milioane de dolari, a declarat ca este gata sa „sustina generos“ nevoile copilului si sa se implice in educatia lui daca se va dovedi ca el este tatal. Inainte de a-l intilni pe Steve Bing, Liz Hurley, 37 de ani, a avut o relatie de lunga durata cu actorul Hugh Grant. Dupa despartirea lor, in 2000, cei doi au ramas foarte apropiati, Grant vizitind-o deseori pe fosta sa iubita in timpul sarcinii si fiind alaturi de ea cind a nascut.

J. Lo in duet cu Elton John

Jennifer Lopez sustine ca intentioneaza sa inregistreze un duet cu Elton John. Solista a mentionat ca ei isi apreciaza reciproc munca si au discutat despre posibilitatea de a lucra impreuna. Artista a declarat, de asemenea, ca nu se grabeste sa termine inregistrarile pentru noul sau album. Lopez a colaborat cu rapperul Nas la realizarea noului sau single, intitulat „I’m Gonna Be Alright“, care urmeaza sa fie lansat in prima zi a lunii viitoare.

Celine Dion, mama cu repetitie

Celine Dion intentioneaza sa aiba un al doilea copil, insa nu in urmatorii patru ani. Artista a hotarit impreuna cu sotul sau ca urmatorul copil sa vina pe lume dupa ce se vor muta din Las Vegas, in anul 2006. Celine a declarat ca spectacolele pe care le sustine la hotelul Caesar’s Palace nu ii afecteaza viata de familie si programul de mamica, deoarece concertele sale incep la ora sase seara, atunci cind programul zilnic al unui copilas este aproape terminat.

Kylie Minogue e cea mai buna

Kylie Minogue a reusit sa stabileasca un record in orasul sau natal, Melbourne. Ea a devenit prima artista care a vindut peste 55.000 de bilete, pentru patru spectacole, intr-o singura zi. Show-rile fac parte din turneul intitulat „Fever“, iar biletele pentru primul dintre ele s-au epuizat in numai o jumatate de ora, organizatorii vazindu-se nevoiti sa le puna in vinzare si pe cele alocate urmatoarelor trei concerte.

Cindy Crawford vrea in spatiu

Cindy Crawford a marturisit ca ar dori sa faca si ea o calatorie spatiala pe Statia Internationala (ISS), dar numai daca aceasta nu va dura mai mult de o saptamina. Declaratia sa a venit dupa ce noul comandant al ISS, Valeri Korzun, a marturisit ca i-ar placea mult ca Cindy sa vina in vizita. El a precizat ca ar prefera categoric ca pe ISS sa vina Cindy Crawford in loc de Lance Bass de la ‘NSync, care ar urma sa ajunga in spatiu la toamna. Bass a trecut prin testele preliminare de sanatate, dar Agentia Spatiala Rusa a avertizat ca el are putine sanse sa poata termina la timp antrenamentele pentru viitorul zbor al rachetei Soiuz, care va fi lansata in noiembrie. In prezent, Cindy Crawford se afla la Moscova, pentru prezentarea colectiei de bijuterii a companiei fabricante de ceasuri Omega.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS