14.7 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateDe Revelion, inchis la piine si la posta

De Revelion, inchis la piine si la posta

Programul centrelor de piine, al oficiilor postale, al spitalelor, precum si circulatia mijloacelor de transport in comun se modifica pe 31 decembrie si 1 ianuarie. Din aceasta cauza, craiovenii trebuie sa-si faca provizii de piine pina luni, 31 decembrie, la ora 18.00. Dupa aceasta ora, centrele de piine ale PAN GROUP se inchid si ramin astfel si pe 1 ianuarie. Pe 2 ianuarie se poate cumpara piine doar intre orele 7.00 si 14.00, iar din 3 ianuarie se revine la programul normal.

Si oficiile postale sint inchise pe 1 si 2 ianuarie. In schimb, pe 31 decembrie si pe 3 ianuarie sint deschise intre orele 8.00 si 14.00. Spitalele vor avea program de simbata si duminica. Aceasta inseamna ca urgentele vor fi onorate deoarece camera de garda a Spitalului Clinic numarul 1 si cele ale spitalelor teritoriale vor functiona. Vor fi de serviciu si medici ai Policlinicii nr. 2 de copii, pentru cazul in care este necesar ajutorul urgent al acestora. Serviciul de Ambulanta va functiona si el in regim normal.

In ceea ce priveste circulatia autobuzelor si tramvaielor, programul va fi redus. Doar pe 1 ianuarie, pina la ora 11.00, lipsa oricarui autobuz ii va determina pe petrecareti sa isi caute alt mijloc de transport. Potrivit reprezentantilor Regiei Autonome de Transport Craiova, pe 31 decembrie si 1 ianuarie numarul autobuzelor si tramvaielor aflate in circulatie va fi redus la aproape jumatate fata de programul normal. Spre exemplu, pe traseul 1 vor circula opt-zece autobuze, cu o frecventa de zece minute, pe traseul 14, doua autobuze, cu o frecventa de 30 de minute, iar pe traseul 3 – patru autobuze. In cele doua zile de sarbatoare vor fi 18 tramvaie in oras.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS