22.9 C
Craiova
luni, 29 aprilie, 2024
Știri de ultima orăTehnologieMobileTwitter are în plan o aplicație pentru televizoarele smart

Twitter are în plan o aplicație pentru televizoarele smart

Miliardarul Elon Musk, proprietarul platformei de socializare Twitter, a afirmat într-un tweet că aceasta intenţionează realizarea unei aplicaţii destinată televizioarelor smart. Asta ar fi în conformitate cu planurile companiei de a se concentra pe creşterea conţinutului video pe platformă, transmite Reuters, citată de News.ro.

Ca răspuns la un tweet care sugera că este nevoie de o aplicaţie video Twitter, Musk a răspuns ”Vine”.

Noul CEO, Linda Yaccarino şi Musk, au prezentat joi, pentru investitori, planurile Twitter. Se va concentra pe parteneriate video, creatori şi comerţ pentru a revitaliza afacerea companiei de social media dincolo de publicitatea digitală.

Potrivit unui slide al prezentării, videoclipurile verticale au reprezentat mai mult de 10% din timpul petrecut de utilizatori pe Twitter.

Twitter prevede că ar putea vinde reclame şi sponsorizări

Fostul realizator al Fox News Tucker Carlson a lansat, la începutul acestei luni, o nouă emisiune pe platforma de socializare. Emisiunea se numeşte ”ucker pe Twitter”.

Twitter prevede că ar putea vinde reclame şi sponsorizări alături de videoclipuri de la Carlson şi alţi creatori de conţinut. Anunţul fost făcut pentru Reuters de o sursă familiarizată cu problema.

Citeşte şi: Două ore de așteptare pentru turiștii români ca să treacă frontiera în Grecia, în weekend

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS