24.5 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăTehnologieMobileNokia a prezentat la târgul IFA Berlin un alt telefon retro

Nokia a prezentat la târgul IFA Berlin un alt telefon retro

HMD Global, compania care deține brand-ul Nokia, a lansat mai multe telefoane la târgul IFA Berlin, printre ele numărându-se un alt model retro: 2720, cu clapetă și două ecrane. Modelul 2720 nu are Android, însă pe el sunt instalate aplicații precum Facebook, Whatsapp și Google Assistant. Compania a prezentat și smartphone-uri moderne, modelele 6.2 și 7.2, dar spune că telefoanele retro și-au găsit peste 10 milioane de clienți în doi ani.

Nokia 2720 este un telefon cu clapetă în stilul celor care erau la modă acum 15 ani. Are două ecrane (cel interior de 2,8 inci și cel exterior de 1,3 inci, iar când telefonul sună poți răspunde deschizând clapeta.

HMD a pus pe 2720 o serie de lucruri moderne, precum conectivitate 4G și câteva aplicații, dar este clar că ecranele mici nu asigură o experiență extraordinară. Totuși, 2720 nu este pentru publicul care vrea telefoane de sute de euro, iar prețul este de partea lui: 89 de euro.
Nokia a mai lansat versiuni retro cu accente moderne pentru telefoane care au fost la modă demult, cel mai celebru exemplu fiind ”noul 3310” din 2017.

HMD a lansat însă și acum smartphone-uri moderne, modelele 6.2 și 7.2, acest gen de telefoane fiind baza business-ului companiei.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS