17.5 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăTehnologieMobileYouTube-Premium reduce prețurile pentru studenți

YouTube-Premium reduce prețurile pentru studenți

YouTube-Premium și YouTube Music Premium oferă, de săptămâna aceasta, acces cu preț redus pentru toți studenții din lume, informează startupcafe.ro

Toate versiunile Premium de la YouTube vor avea un preț redus pentru studenții din întreaga lume. Prin urmare, studenții plătesc 11 lei/lună (față de 22 de lei costul lunar standard) pentru abonamentul YouTube Music Premium.

Pentru YouTube Premium tariful redus este de 15 lei/lună (față de 26 de lei/lună standard) Noile planuri de tarifare sunt disponibile pentru platforma Android și desktop.

YouTube-Premium: Cum se obține un abonament de student

Pentru a obține un abonament de student YouTube, trebuie să fii înscris ca student la o instituție de studii superioare, dintr-o locație unde se oferă abonamente de studenți YouTube și care este aprobată de SheerID.

Eligibilitatea instituției este determinată de SheerID.

Pentru a verifica dacă școala ta are abonamente de studenți disponibile:

– Accesează pagina de destinație Abonament de student pentru YouTube Premium sau YouTube Music Premium;

– Tastează numele universității în formularul SheerID. Dacă numele se afișează, atunci există abonamente de studenți disponibile.

– Confirmă-ți calitatea de student prin SheerID. Pentru ajutor cu procesul de confirmare, trimite un e-mail la [email protected].

Dacă îndeplinești toate criteriile de eligibilitate, vei fi eligibil(ă) timp de maximum patru ani pentru abonamentul de student. Va trebui să-ți confirmi eligibilitatea în fiecare an.

Serviciile Premium au fost lansate în România în mai 2019.

Aurelian Marian Soare

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS