Acasă Tehnologie Mobile YouTube-Premium reduce prețurile pentru studenți

YouTube-Premium reduce prețurile pentru studenți

-

YouTube-Premium și YouTube Music Premium oferă, de săptămâna aceasta, acces cu preț redus pentru toți studenții din lume, informează startupcafe.ro

Toate versiunile Premium de la YouTube vor avea un preț redus pentru studenții din întreaga lume. Prin urmare, studenții plătesc 11 lei/lună (față de 22 de lei costul lunar standard) pentru abonamentul YouTube Music Premium.

Pentru YouTube Premium tariful redus este de 15 lei/lună (față de 26 de lei/lună standard) Noile planuri de tarifare sunt disponibile pentru platforma Android și desktop.

YouTube-Premium: Cum se obține un abonament de student

Pentru a obține un abonament de student YouTube, trebuie să fii înscris ca student la o instituție de studii superioare, dintr-o locație unde se oferă abonamente de studenți YouTube și care este aprobată de SheerID.

Eligibilitatea instituției este determinată de SheerID.

Pentru a verifica dacă școala ta are abonamente de studenți disponibile:

– Accesează pagina de destinație Abonament de student pentru YouTube Premium sau YouTube Music Premium;

– Tastează numele universității în formularul SheerID. Dacă numele se afișează, atunci există abonamente de studenți disponibile.

– Confirmă-ți calitatea de student prin SheerID. Pentru ajutor cu procesul de confirmare, trimite un e-mail la [email protected]

Dacă îndeplinești toate criteriile de eligibilitate, vei fi eligibil(ă) timp de maximum patru ani pentru abonamentul de student. Va trebui să-ți confirmi eligibilitatea în fiecare an.

Serviciile Premium au fost lansate în România în mai 2019.

Aurelian Marian Soare

Google Search se îmbunătățește cu noi tehnologii

Google Search își extinde funcționalitatea cu două tehnologii esențiale: obținerea capturilor de ecran și recunoaștere vizuală a conținutului cu tehnologie de inteligență artificială.

Logitech MX, mouse-ul vertical de birou

Logitech MX Vertical este un model disponibil pe piaţă de ceva vreme, care atrage atenţia datorită formei sale „ciudate” la prima vedere, care promite să ajute utilizatorii care stau mult timp la birou.

Motorola One Zoom a fost lansat oficial

Motorola One Zoom se face remarcat prin designul său cu suprafeţe din metal şlefuit şi sistemul quad-camera performant. Noul model One Zoom pune accent pe calitate şi versatilitate la obţinerea de poze.