22.9 C
Craiova
duminică, 3 iulie, 2022
In curand, Gazeta de Sud, intr-un nou format! Urmareste-ne in fiecare zi si fii primul care afla noutatile!
Știri de ultima orăTehnologieIT&CAstăzi este Ziua YouTube. Primul clip, încărcat în 2005

Astăzi este Ziua YouTube. Primul clip, încărcat în 2005

-

Astăzi este Ziua Youtube, după ce pe 23 aprilie 2005 a fost încărcat primul clip video pe platformă.

YouTube este o platformă americană de partajare a videoclipurilor online cu sediul în San Bruno, California. A fost lansat pe 14 februarie 2005 de Steve Chen, Chad Hurley și Jawed Karim. Deținut de Google, este al doilea cel mai vizitat site web, imediat după Google. YouTube are peste un miliard de utilizatori lunar, care vizionează împreună peste un miliard de ore de videoclipuri în fiecare zi.

Contul jawedeste încărca atunci clipul ”Me at the zoo”, de doar 18 secunde, cel care avea să rămână în istore drept primul videoclip al platformei.

YouTube are peste un miliard de utilizatori, aproape o treime dintre oamenii cu acces la internet. În fiecare zi, sunt vizionate sute de milioane de ore pe YouTube și sunt generate miliarde de vizionări.

Mulți au presupus că tot ceea ce există pe YouTube poate fi copiat fără restricții și acordă atenție mențiunilor legate de drepturile de autor, ajungând să facă acest lucru abia când primesc o penalizare, le este eliminat clipul sau este pornită o acțiune legală împotriva lor.

Deși YouTube deține o licență pentru a publica videoclipul, proprietarul conținutului este utilizatorul, motiv pentru care ar trebui să contactați direct utilizatorii atunci când găsiți videoclipuri pe care doriți să le utilizați și să menționați sursa afișând numele de utilizator sau numele real al persoanei, dacă ați aflat acest nume.

Excepție face preluare prim embed, atunci când acest lucru este disponibil.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI DE ULTIMA ORĂ

Imagini incredibile – Un BMW X6, luat de apă,...

Imagini incredibile în Craiova. Din cauza precipitațiilor foarte puternice,...

ȘTIRI GdS