11.2 C
Craiova
miercuri, 24 aprilie, 2024
Știri de ultima orăTehnologieIT&CXiaomi pregăteşte Poco X2, un succesor pentru Pocophone F1. Va fi lansat pe 4 februarie

Xiaomi pregăteşte Poco X2, un succesor pentru Pocophone F1. Va fi lansat pe 4 februarie

Apreciat mai ales pentru preţul său nesperat de mic, Pocophone F1 va avea în cele din urmă un succesor, aşteptat sub numele Poco X2. Potrivit go4it.ro, noul model Pocophone vine cu hardware substanţial îmbunătăţit.

Alături de teaser-ul care anunţă evenimentul de lansare găzduit pe 4 februarie, Xiaomi a creat şi un site dedicat noului produs, de unde fanii pot obţine câteva indicii despre specificaţiile finale. Spre exemplu, la accesarea paginii este verificată rata de refresh a dispozitivului, telefoanele prevăzute cu ecrane ce funcţionează la viteza de 90 Hz primind descrierea ”prea încet”, dând de înţeles că noul Poco X2 va fi un model cu ecran de 120Hz.

Care sunt noutăţile tehnice

Speculaţiile de până acum indică preluarea senzorului Sony IMX de 64MP, folosit cu modelul mai costisitor Redmi K30, posibil, împreună şi cu alte aspecte hardware.

Aşteptările sunt pentru folosirea chipsetului mid-range Snapgragon 765G, însă producătorul ar putea impresiona şi cu ceva mai puternic, reconfirmând aşteptările fanilor pentru un smartphone cu performanţe de top la preţ de buget.

Rămâne doar de văzut dacă detaliul cel mai important, preţul de 300 dolari cerut pentru originalul Pocophone F1, va fi păstrat şi pentru modelul Poco X2.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS