5.4 C
Craiova
sâmbătă, 29 februarie, 2020
Acasă Tehnologie IT&C Surpriză: cine va lansa cel mai puternic smartphone din lume

Surpriză: cine va lansa cel mai puternic smartphone din lume

-

Testele de performanţă nu spun întotdeauna întreaga poveste, însă poate oferi puţine detalii despre modul în care smartphone-urile sunt dezvoltate. Un scor mare poate sugera fie o optimizare software foarte bună pentru hardware-ul disponibil, fie o construcţie mai avansată cu un sistem de răcire eficient, fie o combinaţie între cele două. Astfel, când vedem teste cu dispozitive care sparg toate recordurile, este greu să le ignorăm, mai ales când vine vorba despre telefoane nelansate. Un telefon Realme încă neanunţat, listat doar ca RMX2071, este acum cel mai puternic telefon testat vreodată cu AnTuTu, scrie go4it.ro.

Conform unor screenshot-uri publicate de Android Authority, Realme, brandul secundar de la Oppo, se pregăteşte să lanseze un nou smartphone cu specificaţii hardware de top, extrem de puternic care momentan este numit doar RMX2017. Acesta a reuşist să depăşească chiar şi scorul lui Xiaomi Mi 10, care deţinea până de curând recordul pentru telefoane cu Android testate cu AnTuTu, cu 560.217 puncte.

Va avea conectivitate 5G

Modelul Realme RMX2071 pare a fi un nou model din gama Realme X, probabil flagship-ul pe anul 2020, aşteptat sub numele de Realme X3 Pro. Acesta ar putea fi cel mai puternic telefon la momentul lansării, conform cifrelor şi va oferi conectivitate 5G, ceva ce va deveni norma pe parcursul anului. Scorul de 574.985 sugerează că avem de a face cu un dispozitiv echipat cu un chipset Snapdragon 865 bine răcit, care beneficiază şi de alte avantaje precum memorie RAM mai rapidă (probabil LPDDR5) şi stocare internă de ultimă generaţie.

ȘTIRI VIDEO GdS