23.4 C
Craiova
duminică, 28 aprilie, 2024
Știri de ultima orăTehnologieIT&CREVIEW / Asus ZenBook Duo, laptopul viitorului

REVIEW / Asus ZenBook Duo, laptopul viitorului

-

Asus ZenBook Duo, laptopul viitorului, este un laptop foarte interesant, care ofera utilizatorului două display-uri, unul tactil, numit ScreenPad™ Plus și unul clasic, cu rezoluție full HD și diagonală de 14 inch. Design-ul este primul aspect care atrage atenția. De la prima pornire, utilizatorul este întâmpinat de display-ul tactil cu dimensiuni generoase, așezat deasupra tastaturii.

Asus ZenBook Duo a fost proiectat pentru a-ți oferi un nivel deosebit de ridicat de eficiență a lucrului, iar designul unic dispune de o soluție de control ScreenPad™ Plus implementată pe întreaga lungime a carcasei, ce interacționează perfect cu ecranul principal.  Nu a fost niciodată mai ușor să-ți folosești la maxim întreaga putere creativă.

ZenBook Duo
Asus ZenBook Duo, laptopul viitorului

Laptopul ZenBook Duo de la Asus atrage atenția și prin noua schemă de culori – Celestial Blue (Albastru Celest), care îi oferă un aer sofisticat de inovație atemporală.

Asus ZenBook Duo: stabilitate și ergonomie pentru a scrie sau desena

Asus ZenBook Duo constă în ecranul tactil cu ajutorul căruia se pot realiza tot felul de task-uri cu o ușurință și rapiditate mult mai mare decât în cazul unui laptop clasic. Cu ajutorul unui stylus activ îți poți elibera pe deplin creativitatea.

ScreenPad™ Plus dispune de o rezoluție 4k și oferă o serie de aplicații extrem de utile care au drept scop creșterea productivității. Avem la dispoziție o tastă rapidă – Quick Key – ce permite automatizarea unor secvențe de comenzi complexe direct de pe tastatură.

Asus ZenBook Duo, laptopul viitorului
Asus ZenBook Duo, laptopul viitorului

Alte funcții deosebit de importante sunt App Switcher, ViewMax și Task Swap pentru interacțiuni intuitive între afișajul pe ecranul principal și cel secundar. Task Grup, o altă funcție foarte utilă, permite deschiderea mai multor sarcini de lucru.

ScreenPad™ Plus oferă posibilitatea de a selecta aplicații și bare de meniuri din aplicații, astfel încât să puteți beneficia de mai mult spațiu de lucru pe ecranul principal: totul pentru un plus de eficiență în ceea ce privește multitasking-ul.

Asus ZenBook Duo: Putere de calcul extinsă

Din punctul de vedere al specificațiilor hardware, Asus ZenBook Duo vine în mai multe versiuni. Cea testată are un procesor de tip i7, cu 4 nuclee și o frecvență nominală de 1800 MHz. În ceea ce privește memoria RAM, aceasta este de 16  GB de tip DDR4, iar stocarea internă este pe un SSD cu capacitatea de 512 GB. Placa video este una integrată de tip GDDR4. Configurația hardware va suporta cu brio un număr mare de aplicații și programe deschise simultan, ceea ce va face ca experiențele multitasking să se ridice la un alt nivel.

Asus ZenBook Duo: Durabilitate și fiabilitate la standarde militare

Laptopul ZenBook Duo de la Asus respectă standardele militare foarte exigente MIL-STD 810G în ceea ce privește fiabilitatea și durabilitatea, fiind supus unui regim de testare deosebit de exigent ce include teste extinse de funcționare în condiții de mediu ostile, cum ar fi la valori extreme de altitudine, temperatură și umiditate.

Dacă vei căuta cea mai bună ofertă de Black Friday pentru ZenBook Duo, citește și: Ce recomandă poliția de Black Friday.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI DE ULTIMA ORĂ

Cum va fi vremea de 1 Mai și de...

Temperaturile vor fi mai ridicate în Săptămâna Mare decât...

ȘTIRI GdS