5.1 C
Craiova
miercuri, 7 decembrie, 2022
Știri de ultima orăTehnologieGadgets(VIDEO) Apple a lansat Watch Ultra, cel mai scump model de serie al companiei

(VIDEO) Apple a lansat Watch Ultra, cel mai scump model de serie al companiei

-

La șapte ani de la primul Apple Watch, generația a 8-a aduce un model așteptat de mulți oameni care fac sport foarte des: un ceas rezistent, cu ecran mai mare și cu multe funcții. Apple a lansat Watch Ultra, care o pune în luptă cu Garmin, dar este și cel mai scump model de serie al companiei.

Un Watch series 8 convențional costă de la 399 dolari, în timp ce Watch SE costă 249 dolari. Compania a anunțat însă și un model pentru cei care fac sport frecvent, în ploaie, pe zăpadă, în praf sau în apă: Watch Ultra, potrivit News.ro.

Cântărește 61 de grame, este ultrarezistent și promite o autonomie de 36 de ore

Are ecran de 1,92 inci, cântărește 61 de grame, este ultra-rezistent și promite o autonomie de 36 de ore, dublă față de un Apple Watch obișnuit. Watch Ultra are și un buton „de acțiune”, gândit pentru a fi apăsat ușor în timpul mișcării, chiar și dacă porți mănuși.

Cu acest nou model, Apple ajunge să concureze pentru prima oară cu companii cunoscute (spre exemplu Garmin) pentru lansarea de ceasuri destinate celor care fac în mod serios sport.

Apple Watch a fost lansat în 2015 și s-a vândut în peste 100 de milioane de unități, având 30% cotă pe piața smartwatch-urilor.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI DE ULTIMA ORĂ

Persoane ajunse la spital, după ce au fost accidentate...

Două evenimente rutiere cu victime au avut loc marți...

ȘTIRI GdS