14.5 C
Craiova
vineri, 3 mai, 2024
Știri de ultima orăTehnologieBlack FridayCumpărături atipice de Black Friday. Românii au cumpărat peste 19 tone de carne de porc online

Cumpărături atipice de Black Friday. Românii au cumpărat peste 19 tone de carne de porc online

Black Friday 2023. Doar la cel mai mare retailer din ţară s-au vândut până la miezul zilei aproape 2 milioane de produse de Black Friday. Valoarea comenzilor se ridică deja la o sumă cu 9 cifre. 

În acest an, cel mai mare retailer online a pus la bătaie tone de carne de porc pentru că românii simt deja scumpirile şi românii îşi doresc să cumpere la un preţ mai mic pentru sărbători. S-au vândut până în acest moment 19 tone de carne de porc. Sunt reduceri foarte mari şi la pachetele turistice, de cazare din România, dar şi la bilete de avion, cu 50% mai ieftine, dacă le cumpărăm astăzi, conform observatornews.ro.

Reduceri mai sunt şi la pachetele de îngrijire corporală

Reduceri mai sunt şi la pachetele de îngrijire corporală pentru femei şi la investigaţii medicale, precum analize sau la stomatolog. De Black Friday, vânătorii de reduceri au putut să găsească şi case sau apartamente cu un avans mai mic, autoturisme şi aur.

Pe primul loc am împătimiţilor de reduceri se situează ieşenii, cu o medie a coşului de cumpărături de 1.445 de lei. Cei mai mulţi au plătit cu cardul, peste 75% dintre tranzacţii şi 20% sunt în rate. 65 de milioane de lei este estimată suma pentru această campanie la acest retailer online.

Citeşte şi: Studiu: Din ce cauze divorţează cel mai des românii

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS