32.3 C
Craiova
luni, 17 iunie, 2024
Știri de ultima orăActualitateeMAG Black Friday va avea loc pe 12 noiembrie

eMAG Black Friday va avea loc pe 12 noiembrie

Evenimentul de shopping eMAG Black Friday va avea loc pe 12 noiembrie, anunță compania. Anul trecut, Black Friday s-a ținut pe 18 noiembrie. Black Friday s-a ținut prima oară în 2011. Vânzările au crescut de la an la an, la fel și ponderea celor care plătesc cu cardul.

Sunt însă și mulți oameni nemulțumiți, deoarece ofertele cu adevărat bune se termină în primele minute și trebuie să ai mare noroc să prinzi.

Așteptările de anul acesta vizează creșterea plăților cu cardul

Anul acesta, așteptările vizează creșterea plăților cu cardul, diversificarea coșului de cumpărături cu produse din mai multe categorii și creșterea comenzilor la easybox, spun cei de la eMAG, potrivit HotNews.

Când a fost Black Friday în ultimii 5 ani

2020: 18 noiembrie
2019: 15 noiembrie
2018: 16 noiembrie
2017: 17 noiembrie
2016: 18 noiembrie

Anul trecut, nouă din zece români știau ce este Black Friday

Anul trecut, nouă din zece români știau ce este Black Friday, iar mai mult de 54% dintre aceștia își propuseseră să cumpere cel puțin un produs la ofertă, potrivit Kantar România.

În ziua de Black Friday 2020, s-au înregistrat 12,4 milioane de vizite pe eMAG. Comanda ridicată în cel mai scurt timp s-a înregistrat la easybox, la 7 minute de la încărcare, chiar în ziua de Black Friday. În primul minut de la start s-au comandat 8.260 de produse, iar comanda cu cele mai multe produse a fost plătită online cu cardul și a conținut 97 de produse distincte din categorii precum băcănie, băuturi și produse pentru îngrijirea locuinței.
Despre Black Friday.

Black Friday a ajuns acum la ”borna” cu numărul 11

Black Friday a ajuns acum la ”borna” cu numărul 11 și foarte multe s-au schimbat de la prima ediție când BF a fost făcut în grabă și avea foarte puține produse interesante. Au rămas în urmă anii în care site-urile cădeau des și când încă avea rost să mergi de la prima oră într-un magazin fizic ca să ieși apoi în brațe cu un televizor sau un cuptor cu microunde.

Mulți oamenii nici nu vor să audă de Vinerea Neagră, supărați fiind că prețurile cresc în lunile dinaintea evenimentului. La polul opus sunt cei care nu se mai pot opri din cumpărat și își iau tot ce prind, încântați de existența unei reduceri.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS