7 C
Craiova
duminică, 24 ianuarie, 2021
Știri de ultima oră Tehnologie Black Friday Black Friday: Reduceri uriașe la zboruri şi vouchere

Black Friday: Reduceri uriașe la zboruri şi vouchere

Wizz Air anunță reduceri de până la 30% la zboruri selectate, iar eMAG vine cu oferte de vouchere la TAROM.

Cele mai bune oferte de vouchere de Black Friday

Voucher în valoare de 200 RON, pentru achiziția biletelor de avion TAROM, pentru curse interne sau externe poate fi achiziționat la prețul de 100,00 lei.

Voucher în valoare de 1000 RON, pentru achiziția biletelor de avion TAROM, pentru curse interne sau externe beneficiază de o reducere de 50%.

Voucher în valoare de 400 RON, pentru achiziția biletelor de avion TAROM, pentru curse interne sau externe poate fi cumpărat cu 200 de lei, după o reducere de 50%.

Oferte Blue Air de Black Friday

Și Blue Air reduce la jumătate tarifele de călătorie la toate zborurile şi ca bonus oferă posibilitatea clienţilor să schimbe gratuit datele de zbor, însă o singură dată.

Promoţia este valabilă în perioada 11 – 13 noiembrie, iar portofoliul de oferte include atât date de plecare pentru Crăciun şi Revelion, cât şi pentru vacanţa de vară 2021.

Mai multe oferte vedeți pe www.flyblueair.com.

Oferte Black Friday Wizz Air

Wizz Air, compania aeriană cu cea mai rapidă creștere și cea mai verde* linie aeriană din Europa a anunțat pentru vineri și sâmbătă reduceri de până la 30%** pentru zboruri selectate.

Promoția este valabilă pentru toți clienții (până pe 14 noiembrie la ora 23:59), călătoriile putând avea loc la orice dată.

Rezervările se pot efectua pe wizzair.com sau prin aplicația de mobil WIZZ.

Wizz Air le recomandă pasagerilor să adauge WIZZ Flex la rezervare, ca măsură suplimentară de protecție. Astfel, pasagerii își pot anula zborul cu până la 3 ore înainte de plecare fără nicio taxă și pot recupera 100% din tariful achitat inițial imediat, sub formă de credit, și pot schimba datele sau chiar rutele de oricâte ori doresc.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI DE ULTIMA ORĂ

Accident între patru autoturisme, în centrul Craiovei. Șoferul vinovat...

Polițiștii craioveni sunt în căutarea unui bărbat care a provocat un accident în urma căruia au fost avariate trei autoturisme. Accidentul a avut loc în acestă seară, pe strada A.I. Cuza din Craiova.

ȘTIRI GdS

Google, în atenția Comisiei Europene. De ce riscă să...

Războiul pornit de oficialii de la Bruxelles împotriva giganților americani din tehnologie intră într-o nouă etapă. Sunt vizați americanii de la Google, potrivit playtech. Companiile...

O companie din Israel a produs bateria pentru mașini...

O companie din Israel a reușit să producă prima baterie pentru mașini electrice care se poate încărca complet în numai cinci minute. Bateria pe litiu...

Ce e Signal și cu ce e diferit de...

Cunoscută pentru criptarea mesajelor end-to-end și structura independentă ca organizație non-profit condusă de o fundație, Signal a fost anterior metoda de comunicare aleasă de...

TikTok anunță schimbări „revoluționare” în privința utilizatorilor copii sau...

TikTok anunță schimbări „revoluționare” în privința utilizatorilor copii sau adolescenți, în încercarea de a preveni manipularea și abuzarea acestora de către adulți, a anunțat compania, citată de The Guardian. Este...

Guvernul britanic și Rolls-Royce vor să facă vehicule spațiale...

Agenţia spaţială britanică a anunţat că a început, în colaborare cu Rolls-Royce, un studiu despre posibila utilizare a propulsiei nucleare în domeniul explorării spaţiale,...

WhatsApp încearcă să-și spele păcatele: anunțul care nu mai...

În ultima săptămână, s-a creat un val de reticență la adresa WhatsApp și un număr mare de utilizatori a decis să migreze către Signal,...