22.9 C
Craiova
luni, 29 aprilie, 2024
Știri de ultima orăTehnologieMobilePlatforma de socializare X testează un sistem de acces bazat pe abonament

Platforma de socializare X testează un sistem de acces bazat pe abonament

Platforma socială X, cunoscută înainte de a fi cumpărată de Elon Musk drept Twitter, testează deja în două ţări un sistem de acces bazat pe abonament.

Utilizatorii din Noua Zeelandă şi Filipine care vor să-şi creeze cont pe X, versiunea web, trebuie să plătească un abonament de un dolar pe an.

Dincolo de plata abonamentului, utilizatorii mai trebuie să-şi verifice identitatea prin intermediul numărului de telefon.

Compania numeşte noul program „Not A Bot” şi ar trebui să reducă activitatea boţilor, spam-ul şi manipularea din cadrul platformei, conform stirileprotv.ro.

Nici X şi nici Elon Musk nu explică de ce noul program este implementat doar pe versiunea web a platformei şi doar pentru utilizatorii noi.

Noul abonament este separat de X Premium

Este posibil ca, la o dată ulterioară, să aibă loc extinderea programului. Acesta ar putea să fie aplicat aplicaţiilor mobile şi utilizatorilor din alte ţări.

Noul abonament este separat de X Premium, care oferă o bifă în dreptului numelui, funcţie de editare şi postări mai lungi, printre altele.

Citeşte şi: Atacul de la spitalul din Gaza a declanșat reacții vehemente în zeci de orașe

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS