23.7 C
Craiova
sâmbătă, 22 iunie, 2024
Știri de ultima orăTehnologieTikTok lansează TikTok Music

TikTok lansează TikTok Music

TikTok lansează TikTok Music. Platforma socială chineză TikTok se extinde pe piaţa serviciilor muzicale de streaming, cu un serviciu ce-şi propune să concureze cu Spotify şi Apple Music.

Lansat, deocamdată, doar în Brazilia şi Indonezia, TikTok Music este un serviciu de streaming pentru muzică disponibil exclusiv pe bază de abonament, conform news.ro.

Conform descrierii oficiale, utilizatorii îşi pot sincroniza conturile de TikTok şi TikTok Music. De asemenea, pot asculta, descărca şi partaja melodiile disponibile în cadrul noului serviciu.

TikTok Music, la fel ca alte servicii de streaming, oferă funcţii personalizate pentru descoperirea muzicii. Poate afişa versurile melodiilor în timp real şi permite utilizatorilor să colaboreze în vederea creării listelor de melodii.

Serviciul include şi o facilitate de recunoaştere a melodiilor, în stilul Shazam. Bineînţeles că nu lipsesc nici funcţiile sociale. Există inclusiv posibilitatea de a comenta pe tema muzicii ascultate.

Contracte pentru acces la catalogul mai multor case de discuri

Compania chineză a semnat deja contracte pentru acces la catalogul mai multor case de discuri. Printre acestea se numără Universal Music Group, Warner Music Group şi Sony Music.

TikTok nu a oferit, însă, o estimare privind extinderea disponibilităţii acestui serviciu, astfel că nu se ştie când TikTok Music va fi disponibil şi în afara celor două ţări în care a fost deja lansat.

Citeşte şi: 21 de turiști din Costinești au ajuns la spital cu indigestie

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS