12.6 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăTehnologieGoogle vrea să îşi actualizeze motorul de căutare cu clipuri video

Google vrea să îşi actualizeze motorul de căutare cu clipuri video

Google vrea să îşi actualizeze motorul de căutare cu clipuri video. Google intenţionează să facă motorul său de căutare ”mai vizual, mai atractiv, mai personal şi mai uman”, cu accent pe servirea tinerilor la nivel global, a relatat sâmbătă Wall Street Journal, citând documente, transmite Reuters.

Mişcarea vine pe măsură ce aplicaţiile de inteligenţă artificială (AI) precum ChatGPT câştigă rapid în popularitate. Asta evidenţiază o tehnologie care ar putea schimba modul în care operează întreprinderile şi societatea.

Google îşi va îndepărta serviciul de ”cele 10 linkuri albastre”

Gigantul tehnologic îşi va îndepărta serviciul de ”cele 10 linkuri albastre”. Acesta este un format tradiţional de prezentare a rezultatelor căutării. Google intenţionează să încorporeze mai multe voci umane ca parte a schimbării, se arată în raport.

La conferinţa sa anuală pentru dezvoltatori I/O de săptămâna viitoare, Google ar urma să lanseze noi funcţii care permit utilizatorilor să poarte conversaţii cu un program AI. Este un proiect cu nume de cod ”Magi”, a adăugat WSJ, citând persoane familiarizate cu problema.

Inteligenţa artificială generativă a devenit un cuvânt la modă în acest an, cu aplicaţii care captează fantezia publicului şi declanşează o grabă în rândul companiilor de a lansa produse similare, despre care cred că vor schimba natura muncii.

Citeşte şi: În cât timp iese alcoolul din sânge dacă ai băut înainte să pleci la drum

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS