21.7 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024
Știri de ultima orăTehnologieWhatsApp adaugă noi setări

WhatsApp adaugă noi setări

WhatsApp adaugă noi setări și permite acum filtrarea fișierelor pe criterii cum ar fi dimensiunea și vechimea acestora, scrie descopera.ro.

Problemă majoră pentru posesorii de dispozitive cu spațiu de stocare limitat – gestionarea memoriei ocupate de fișierele primite și trimise pe WhatsApp, va fi de acum mai ușoară, aplicația de mobil permițând acum filtrarea pe criterii cum ar fi dimensiunea și vechimea acestora.

După ce Facebook a anunțat noua funcție Disappearing Message, care permite trimiterea de mesaje pe WhatsApp care dispar automat după ce sunt citite, aplicația de mobil primește și un set de filtre pentru organizarea spațiului de stocare.

Curățarea mai rapidă a colecției de atașamente

Dacă, până acum, trierea pozelor și filmulețelor salvate în arhiva WhatsApp era un proces anevoios care presupunea parcurgerea manuală a colecției de atașamente, această sarcină devine considerabil mai rapidă și comod de îndeplinit. 

Noile filtre pot fi găsite la secțiunea Settings / Storage and Data / Manage Storage. Noua versiune Storage Management Tool are un design refăcut, cu accent pe funcția de sortare/filtrare automată a colecției de atașamente.

Înainte de folosi butonul Ștergere, avem și posibilitatea de a previzualiza clipurile și pozele găsite, asigurând că nu am selectat din greșeală fișiere pe care le dorim păstrate.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS