26.8 C
Craiova
luni, 8 august, 2022
Știri de ultima orăTehnologieiPhone 12 ar putea fi marele absent al evenimentului Apple

iPhone 12 ar putea fi marele absent al evenimentului Apple

Marele absent al evenimentului Apple programat astăzi ar putea fi iPhone 12. Este posibil ca, din cauza pandemiei, pregătirile să fie în întâziere. Ceremonia va fi transmisă în direct pe pagina Apple de Youtube de la ora 20.00.

iPhone ar putea fi marele absent al evenimentului Apple, potrivit stiri.tvr.ro. De altfel, specialiştii anticipau acest lucru, pentru că pandemia şi-a pus amprenta asupra lanţurilor de aprovizionare pentru gigantul de la Cupertino. Ca şi Samsung, Apple ar putea prezenta noile iPhone 12 luna viitoare. Lansarea va începe la ora 20.00, ora României, şi va fi transmisă pe canalul de Youtube al Apple.

Apple Watch 6 pare a fi capul de afiş al evenimentului

În schimb, Apple Watch 6 pare a fi capul de afiş al evenimentului de marți. Chiar şi sloganul „Time Flies” indică acest lucru.
Renunţarea la tehnologia Force Touch ar putea face ceasul mai subţire şi ar lăsa loc mai mult pentru baterie. Va fi prezentată şi o versiune mai ieftină, numită Apple Wathc SE.

Şi un nou iPad este pe drum

Şi un nou iPad este pe drum, iPad Air 4, cu o ramă mai subţire. Butonul de Power va include şi autentificarea cu amprentă şi va fi mutat în partea de sus a tabletei. Poate de data asta, Apple va renunţa la portul Lightning în favoarea unui USB tip C.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS