8.7 C
Craiova
marți, 19 martie, 2024
Știri de ultima orăTehnologieMobileMotorola One Zoom a fost lansat oficial

Motorola One Zoom a fost lansat oficial

Motorola One Zoom se face remarcat prin designul său cu suprafeţe din metal şlefuit şi sistemul quad-camera performant. Noul model One Zoom pune accent pe calitate şi versatilitate la obţinerea de poze, informează go4it.ro

Dispozitivul oferă patru camere foto la partea din spate. Dispune de senzor principal de 48MP prevăzut cu stabilizare optică a imagini, senzor de 8MP cu zoom optic 3X şi stabilizare optică, senzor de 16 MP cu lentile ultra-wide pentru poze obţinute de aproape şi încă un senzor de 5MP pentru aplicarea efectelor de profunzime în pozele tip portret.

Motorola One Zoom: captură clară de noapte

Motorola One Zoom include şi funcţie de captură pe timp de noapte, obţinută comutând senzorul principal de 48MP în modul quad-pixel. Concret, grupuri de câte patru pixeli adiacenţi sunt grupaţi pentru a funcţiona ca un singur pixel cu sensibilitate la lumină mult îmbunătăţită. Cumulat cu folosirea sistemului de stabilizare optică, pot fi obţinute poze la rezoluţie 12MP cu un bun nivel de claritate şi redare a nuanţelor de culoare.

Decupată din suprafaţa ecranului după modelul „picătură”, camera frontală oferă poze la rezoluţie 25MP.

Ecranul de 6.4” foloseşte tehnologie OLED şi oferă rezoluţie 2340×1080 pixeli, corespunzătoare ratei de aspect 19:9.

Acumulator rezonabil de 4000mAh

Configuraţia are la bază chipsetul Snapdragon 675, ajutat cu 4GB memorie RAM. Carcasa din sticlă şi metal găzduieşte un acumulator de 4000 mAh, asistat cu tehnologie Quick Charge.

Lista dotărilor este completată cu 128GB memorie internă, senzor de amprente integrat sub ecran, LED de notificări pe spatele telefonului şi o ieşire pentru căşti (jack 3.5mm) pe lateralul carcasei.

Noul Motorola One Zoom va putea fi găsit şi în ofertele magazinelor din România începând cu data de 1 octombrie, la prețul de 1999 lei.

Aurelian Marian Soare

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS