10.6 C
Craiova
marți, 23 aprilie, 2024
Știri de ultima orăTehnologieIT&CDigital Bootcamp, cursuri gratuite de marketing online pentru studenţi

Digital Bootcamp, cursuri gratuite de marketing online pentru studenţi

Digital Bootcamp este un program intensiv de training în marketing online, oferit de Google, în parteneriat cu Uniunea Agențiilor de Publicitate din România. Programul este adresat studenților care vor să lucreze într-o agenție de digital de top, informează startupcafe.ro

Digital Bootcamp este un program gratuit oferit de Google, care va ajuta studenții să se integreze în marketing.

Cursurile vor fi desfășurate între 21 și 26 octombrie și reprezintă un training intensiv de marketing online, susținut de experți în domeniu.

Digital Bootcamp: Posibilitate mare de angajare full-time sau part-time

La finalul programului studenții vor putea beneficia de un internship de minimum 3 luni, cu posibilitate de angajare full-time sau part-time într-una dintre agențiile partenere Google.

Adobe Creative Cloud

Photoshop, InDesign și Illustrator, fiecare dintre aceste programe oferă instrumente de care aveți nevoie indiferent de locul în care mergeți în industrie.

În loc să vă învețe toate lucrurile de care nu au nevoie, fiecare secțiune a acestui Bootcamp este proiectată pentru a deveni un element de valoare valabil în CV. Acest curs oferă 60 de ore de instruire și pregătește studenţi să devină experţi în Photoshop, InDesign și Pro Illustrator.

Site development. Front-End Web

Crearea unui site web pare complicat. Realitatea este că oricine o poate face. Acest Bootcamp acoperă toate aspectele de dezvoltare web și instrucțiuni, inclusiv protocoale de internet, codare cu HTML și CSS, folosind Bootstrap, pe care rulează instrumente precum Grunt și WebPack. Totodată, folosește Git pentru controlul și colaborarea versiunilor.

Cursurile se vor derula la Romexpo (Pentagon Events, intrarea C). Va fi o săptămână de cursuri intensive în fiecare zi, de la ora 8.00 la 18.00. Cursul se încheie cu un examen de Search Fundamentals sau Display advertising.

Aurelian Marian Soare

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS