24.5 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăTehnologieMobileWaze primeşte YouTube Music direct în aplicație

Waze primeşte YouTube Music direct în aplicație

Waze, popularul serviciu pentru navigație deținut de Google, va primi YouTube Music. Aceasta nu este însă o surpriză, pentru că Google lucrează intens la integrarea acestui serviciu, informează go4it.ro

Utilizatorilor Waze le este permis să redea muzica preferată direct din aplicația de navigație. Cu un număr consistent de utilizatori care petrec mult timp la volanul autoturismului personal, Waze pune YouTube Music pe teren egal cu rivalii Spotify, Deeezer şi alte servicii pentru streaming audio deja prezente în meniul aplicaţiei.

Waze: Melodiile pot fi redate direct din aplicație

Conectat prin intermediul aplicaţiei de navigație, YouTube Music permite redarea şi schimbarea melodiilor direct din interfaţa de navigare. Playerul apare la partea de jos a ecranului, suprapus peste hartă.

Disponibil gratuit în primele 3 luni, respectiv contra unui abonament de 11.99 dolari/lună după perioada promoţională, serviciul YouTube Music pune la dispoziţie un număr aproape nelimitat de melodii care pot fi ascultate de pe orice dispozitiv cu sistem Android.

Serviciul nu este disponibil pentru utilziatorii iOS.

Aurelian Marian Soare

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS