13.4 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăTehnologieGadgetsGalaxy Watch Active2, lansat oficial în România

Galaxy Watch Active2, lansat oficial în România

Galaxy Watch Active2, este cel mai nou device din portofoliul de smartwatch-uri Galaxy, de la Samsung, potrivit cnet.com

Noul smartwatch de la Samsung vine cu specificații îmbunătățite. Device-ul are mai multe opțiuni pentru personalizare și funcții pentru monitorizarea stării de sănătate.

Galaxy Watch Active2 : Funcții de monitorizare a somnului

Samsung recomandă Galaxy Watch Active2 celor care doresc să-şi îmbunătăţească stilul de viaţă prin schimbări zilnice mici, dar semnificative. De exemplu, se poate folosi monitorizarea somnului pentru a afla dacă se odihnesc suficient. Ulterior se pot stabili obiective pentru activităţile fizice.

Două dimensiuni diferite și stiluri pentru ambele sexe

Smartwatch-ul vine în două dimensiuni diferite: 44mm şi 40 mm în diametru şi în două stiluri: aluminiu uşor cu o bandă Fluoroelastomer (FKM) şi oţel inoxidabil premium cu curea din piele.

Acesta vine cu o curea standard de 20 mm, atât pentru versiunea de 44mm, cât şi pentru cea de 40mm. Pentru cei care îşi doresc un ceas asortat cu stilul lor vestimentar, Interfaţa One UI poate fi personalizată suplimentar cu ajutorul funcţiei My Style.

Disponibilă în aplicaţia Galaxy Wearable, pur şi simplu faceţi o fotografie cu ţinuta vestimentară, alegeţi din cinci modele de culori diferite, iar interfaţa ceasului se schimbă în câteva secunde.


Galaxy Watch Active2 : Funcție Running Coach, benefică pentru sportivi

Smartwatch-ul poate urmări manual mai mult de 39 de antrenamente, şapte dintre ele fiind activate automat – inclusiv alergatul, mersul pe jos, ciclismul, înotul, antrenamentele dinamice.

Cu funcţia Running Coach vă puteţi monitoriza ritmul de alergare în timp real, alegând între şapte programe diferite de alergare.

Gadget-uri pe un singur smartwatch


Gadget-ul permite efectuarea şi primirea de apeluri fără nevoia unui smartphone. Ulterior, notificările din social media sunt accesibile printr-o singură atingere de ecran. Putem răspunde  şi la mesaje în format text, respectiv viziona clipuri video direct pe încheietura mâinii.

Putem utiliza, de exemplu, Bixby pentru a nagiva în aplicaţiile din ceas, pentru a începe un antrenament sau pentru a verifica vremea.

În prezenţa unui smartphone Galaxy compatibil, Galaxy Watch Active2 poate fi încărcat prin tehnologia Wireless PowerShare. Acest lucru va suplimenta rezerva acumulatorului oricând este nevoie.

Galaxy Watch Active2 va apărea în curând în magazine, la prețul de 1.180 de lei.

Aurelian Marian Soare

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS