Acasă Tehnologie Mobile Gallery Go, o nouă alternativă pentru fotografiile din telefon

Gallery Go, o nouă alternativă pentru fotografiile din telefon

-

Gallery Go este o nouă aplicație „lite” lansată pentru telefoanele cu Android. Aceasta se numeşte Gallery Go şi va fi integrată în suita software Android Go, informează go4it.ro.

Oricine utilizator o va putea instala pe un telefon care rulează un sistem de operare Android 8.1 sau mai nou, pentru a folosi o aplicaţie de galerie „uşoară” şi rapidă pentru gestionarea fotografiilor din telefon. Gallery Go pare să fie o alternativă la Google Photos dedicată celor care au telefoane mai puţin perofrmante şi probleme cu conexiunea de internet.

Aplicația necesită doar 10 MB spațiu de stocare

Gallery Go este o aplicaţie mică. Aceasta neceistă doar 10 MB spaţiu de stocare şi va putea fi astfel actualizată rapid folosind orice tip de conexiune la internet. Aceasta va fi pre-instalată pe telefoanele Android Go, care vin de obicei la preţuri de sub 100 de dolari, dedicate în special pieţelor emergente precum India.

Gallery Go, aplicație care funcțioanează pe algoritmi machine learning

Cu toate că ocupă puţin spaţiu şi are o interfaţă foarte simplă, Gallery Go integrează câteva funcţii destul de avansate. Aceasta poate organiza automat fotografii în urma folosirii algoritmilor de machine learning. Aplicația poate oferi editare pentru fotografii şi funcţia auto enhance prezentă şi în Google Photos. Fotografiile pot fi stocate atât pe memoria internă a telefonului, cât şi pe carduri SD.

Chiar dacă pentru utilizatorii din Europa, care au în permanenţă o conexiune la internet de mare viteză pe telefon, o soluţie precum Gallery Go nu ar avea prea mult sens. Multe dintre aplicaţiile din ultima vreme devin foarte aglomerate cu diverse funcţii. Simplitatea este de multe ori preferată faţă de funcţiile complexe care sunt folosite prea rar sau chiar deloc.

Aplicația poate fi descărcată gratuit de pe Magazin Play.

Aurelian Marian Soare

ȘTIRI VIDEO GdS