20.1 C
Craiova
sâmbătă, 27 iulie, 2024
Știri de ultima orăRazboi UcrainaRusia susține că NATO vrea să o atace cu arme nucleare

Rusia susține că NATO vrea să o atace cu arme nucleare

Generalul Vladimir Kulişov, prim-adjunct al directorului Serviciului Federal de Securitate al Rusiei şi şeful poliţiei de frontieră, a declarat că NATO desfăşoară exerciţii care implică arme nucleare împotriva Rusiei, relatează Xinhua, citată de Agerpres.

„Activitatea de recunoaştere a NATO este în creştere, în apropierea graniţei cu Rusia. Intensitatea pregătirii operaţionale de luptă a trupelor Alianţei Nord-Atlantice este în creştere”, şi în acest context „se pregătesc scenarii pentru desfăşurarea operaţiunilor de luptă împotriva Federaţiei Ruse, inclusiv lansarea unor lovituri nucleare pe teritoriul nostru”, a afirmat el într-un interviu acordat agenţiei RIA Novosti.

Armata rusă a lansat anterior exerciţii militare care implică arme nucleare tactice

„Toate acestea ne cer să luăm măsuri adecvate pentru a ne proteja şi securiza frontierele”, a mai spus Kulişov. Armata rusă a lansat anterior exerciţii militare care implică arme nucleare tactice ca „răspuns la declaraţiile provocatoare şi ameninţările unor oficiali occidentali împotriva Federaţiei Ruse”, potrivit Ministerului Apărării rus.

Citește şi: Casa din „Singur Acasă”, scoasă la vânzare pentru o sumă uluitoare

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS